Meer skills
Door professionele opleiding

Empower each other to perform better

Fysiomed academy – Gestart in 2002

Fysiomed is gestart met haar eigen Academy in 2002.

Empower each other to perform better. Dat is de missie van The Academy. Als fysiotherapeut ben je nooit uitgeleerd en moet je up-to-date blijven om zo de beste zorg te kunnen verlenen. Wij hebben collega’s met jaren ervaring en kennis die de jongere garde opleidt om in hun voetsporen te treden. En deze jonge garde neemt, in hun plaats, weer splinternieuwe kennis mee van de opleiding. Door deze kennis met elkaar te delen, zorgen we ervoor dat de professionele ontwikkeling van onze fysiotherapeuten optimaal blijft. Daarnaast stimuleren we Fysiometters om na hun basisopleiding ook nieuwe cursussen en andere opleidingen te volgen. Deze opgedane kennis nemen ze mee naar Fysiomed en verspreiden ze onder hun collega’s via The Academy.

JUNIOR ACADEMY

The Junior Academy biedt fysiotherapie-studenten een unieke gelegenheid om ervaring op te doen in de sportbranche. The Academy biedt lessen aan over ‘Treatment-Testing-Training’ en over de holistische werkwijze. De studenten zullen daarnaast onder begeleiding van een Fysiometter werken bij één van de hockey- of voetbalclubs. Hier zullen zij sporters behandelen aan hun blessure en/of adviseren hoe zij de beste performances neer kunnen zetten.

THE ACADEMY VOOR STARTENDE FYSIOMETTERS OVER TREATMENT-TESTING-TRAINING

Startende fysiotherapeuten worden aangenomen na een stageperiode of worden extern geworven. Voor beiden geldt dat The Academy een belangrijke leerschool is om de behandelfilosofie en visie over te brengen en aan te leren. Hierin worden lessen over alle verschillende specialismes gegeven. Kruisbestuiving tot en met.

THE NEXT LEVEL ACADEMY VOOR ERVAREN FYSIOMETTERS

Ervaren Fysiometters kunnen nog genoeg leren in het vak waarin ontwikkeling nooit stil staat. Collega’s die nieuwe opleidingen of cursussen volgen en geslaagd zijn, brengen in deze Academy de door hen opgedane kennis over.

Er worden lessen gegeven over:

* Diverse specialismes (manuele therapie, BMR, voeding, sportpsychologie, etc.)

* Diverse body part specialismes

* Nieuwe kennis m.b.t. Testing en Training.