fysiomed

Afspraakbevestiging

ALL ABOUT SYNERGY BODY, MIND & ENERGY

Afspraakinformatie consult fysiotherapie

Tijdens het eerste consult vindt er een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand van deze informatie wordt er door de fysiotherapeut een behandelplan opgesteld en wordt dit met je besproken. Zodra je hiermee akkoord gaat, kan het behandeltraject starten. Heb je geen verwijzing van een huisarts/specialist? Dan vindt vóór het vraaggesprek eerst een screening plaats om te bepalen of er sprake is van een indicatie fysiotherapie.

Neem het volgende mee:
  • Verzekeringsgegevens
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Verwijzing (indien van toepassing)

Het 1e consult duurt maximaal 40 minuten. Je hoeft geen sportspullen mee te nemen naar de 1e afspraak.

Zorgverzekering

Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar je polisvoorwaarden betreffende vergoedingen. HIER tref je een overzicht van alle zorgpolissen in 2023, inclusief de vergoeding wanneer je door de fysio- of manueeltherapeuten van Fysiomed wordt behandeld. Indien jouw verzekering fysiotherapie niet of slechts gedeeltelijk vergoedt, sturen we je de nota voor niet vergoede behandelingen per post of per mail toe via Infomedics. Ben je niet verzekerd? Dan kun je de behandeling ook zelf voldoen (contant of met pin) aan de receptiebalie. Onze prijzen zijn:

Kosten
Screening, intake, onderzoek €54,00
Zitting fysiotherapie €43,00

Let op: wanneer er gedurende de eerste afspraak ook een behandeling plaatsvindt, bedragen de kosten voor de intake inclusief behandeling €97,00.

Mocht je een afspraak willen annuleren of verplaatsen, neem dan z.s.m. telefonisch contact met ons (020 560 8920). Bij niet verschijnen of afbellen binnen 24 uur zullen de kosten van een behandeling in rekening gebracht worden.

NB: je ontvangt alleen een afspraakbevestiging per e-mail bij het 1e consult.