fysiomed

Afspraakbevestiging

ALL ABOUT SYNERGY BODY, MIND & ENERGY

Afspraakinformatie behandeling OEFENTHERAPIE MENSENDIECK/ BEKKENOEFENTHERAPIE

Djoeke Numan

Tijdens het 1e consult vindt er een intake en een lichamelijk onderzoek plaats. Aan de hand van deze informatie wordt er door de oefentherapeut een behandelplan opgesteld en wordt dit met je besproken. Zodra je hiermee akkoord gaat, kan het behandeltraject starten. Heb je geen verwijzing van een huisarts/specialist? Dan vindt vóór het vraaggesprek eerst een screening plaats om te bepalen of er sprake is van een indicatie oefentherapie.

Neem het volgende mee:
  • Verzekeringsgegevens
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Verwijzing (indien van toepassing)

Het 1e consult duurt maximaal 45 minuten. Voor het lichamelijk onderzoek is het wellicht nodig om tot ondergoed te ontkleden.

Zorgverzekering

De oefentherapeut heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Oefentherapie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar je polisvoorwaarden betreffende vergoedingen. Indien je verzekering oefentherapie niet of slechts gedeeltelijk vergoedt, sturen we je de nota voor niet vergoede behandelingen. Met een verwijzing van een arts hoeft er geen screening (€ 10,-) plaats te vinden. Onze prijzen zijn:

Oefentherapie Mensendieck

Kosten
Intake €55,00
Follow up (30 min) €40,00

Bekkenoefentherapie 

Kosten
Intake €60,00
Follow up (30 min) €47,00

Zie voor overige informatie over zorgverlening van Aurora Oefentherapeuten: www.aurora-mensendieck.nl/algemene-inf/

Mocht je een afspraak willen annuleren of verplaatsen, neem dan z.s.m. telefonisch contact met ons op (020 560 8920). Bij niet verschijnen of afbellen binnen 24 uur zullen de kosten van een behandeling in rekening gebracht worden.

NB: je ontvangt alleen een afspraakbevestiging per e-mail bij het 1e consult.