fysiomed

Afspraakbevestiging

ALL ABOUT SYNERGY BODY, MIND & ENERGY

Jouw eerste afspraak fysiotherapie / manueel therapie bij Fysiomed

Beste heer/mevrouw,

Binnenkort staat een afspraak op de planning met een van onze fysiotherapeuten of manueel therapeuten. Hierbij meer informatie over dit consult en onze praktijk. We verzoeken je deze informatie goed door te lezen.

Hier vind je meer informatie over jouw fysiotherapeutisch consult!

Hier vind je meer informatie over jouw manueel therapeutisch consult!

 

Zorgverzekeringen

Hier tref je een overzicht van alle zorgpolissen in 2023, inclusief de vergoeding wanneer je door de fysio- of manueeltherapeuten van Fysiomed wordt behandeld.

Informeer bij je zorgverzekeraar naar jouw polisvoorwaarden betreffende vergoedingen. Indien jouw verzekering fysiotherapie slechts gedeeltelijk of niet vergoedt, sturen we je de nota per post/mail toe via Infomedics ( www.infomedics.nl ). Ben je niet verzekerd? Dan kun je de behandeling ook zelf voldoen aan de receptiebalie.

Onze Gym

Bij Fysiomed hebben we een eigen GYM verdeeld over 2 verdiepingen. Als trainen in The GYM een onderdeel gaat worden van je revalidatietraject, dan dien je hier een geldig rehab-lidmaatschap voor af te sluiten. Meer informatie over de tarieven van onze GYM, vind je hier.

T.a.v. het coronabeleid

Wij doen een beroep op je verantwoordelijkheid om niet langs te komen als je koortsklachten hebt. Hier kun je meer informatie vinden over ons coronabeleid. Bij twijfel vragen we je om telefonisch contact met ons op te nemen.

Onze bereikbaarheid

Fysiomed is 7 dagen per week geopend. De openingstijden zijn als volgt:

Maandag 07:00 – 22:00
Dinsdag 07:00 – 22:00
Woensdag 07:00 – 22:00
Donderdag 07:00 – 22:00
Vrijdag 07:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 09:00 – 17:00

N.B. Onze telefonische bereikbaarheid is tot een half uur voor sluitingstijd en op zaterdag en zondag tot 15:00 uur.

Een routebeschrijving naar ons pand vind je hier. Aanvullende informatie over ons centrum, kun je hier vinden .

Toch verhinderd? 

Vastgestelde afspraken kun je kosteloos verzetten of annuleren tot maximaal 24 uur voor het geplande tijdstip. Bij het niet of niet tijdig verzetten of annuleren van de afspraak zal Fysiomed de gereserveerde tijd en behandeling in rekening brengen aan jou voor een bedrag van €35. Eventueel kan ook gekozen worden voor een online consult wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen. Fysiomed is te allen tijde bevoegd om vastgestelde afspraken met jou te verzetten of te annuleren.

We vragen je bij binnenkomst altijd te melden bij de balie. We heten je van harte welkom en helpen je graag om gezonder en fitter te worden!

 

Sportieve groet,

Team Fysiomed