Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Arbeidsre-integratie

Onze arbeidsre-integratiespecialist ondersteunt jou en je werkgever bij arbeidsre-integratie en de preventie van arbeidsverzuim. Doel is altijd: duurzame re-integratie. Of dreigende uitval voorkomen. Daarbij passen we training en coaching toe. De trainingen hebben zowel een mentale als fysieke dimensie en worden individueel, in groepsverband of in een combinatie van beiden gegeven.

​Voor wie

​Voor mensen die langere tijd uit het arbeidsproces zijn gevallen of die dat dreigen te gaan doen, bijvoorbeeld als gevolg van een burn-out, lichamelijke klachten zoals RSI en lage rugklachten of na de behandeling van kanker. U kunt ook bij hem terecht met vraagstukken als: hoe creëer ik een goede ‘work-life’-balance (oftewel: hoe houd ik alle ballen hoog en blijf ik genieten?), hoe verbeter ik mijn communicatie op de werkvloer, hoe wil ik me persoonlijk ontwikkelen, waar sta ik nu, waar wil ik heen en wat belemmert mij?

topsport

​Je eerste afspraak

De intake bestaat uit drie onderdelen: een kennismakingsgesprek, een lichamelijk onderzoek en screening uitgevoerd door een fysiotherapeut. Hiernaast wordt een fysiek belastbaarheidsonderzoek uitgevoerd door een arbeidsonderzoeker. De onderzoeken duren elk ongeveer een uur. Uiterlijk een week daarna wordt een advies uitgebracht met een offerte. Het offerte- en facturatieproces verloopt via je werkgever. Het is ook mogelijk deze trajecten particulier te volgen.

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak.