Nike Factory Store Amsterdam

Wij zijn Fysiomed, dé Gezondheidspartner van Nike Factor Store Amsterdam! Als medewerker van Nike Factory Store Amsterdam kun je bij ons terecht voor vragen over je lichaam. Of het gaat over revalidatie, preventie of prestatie, dat maakt niet uit. Met 30 jaar ervaring kennen wij de mens als geen ander. Je kunt ons vinden op het IJsbaanpad 6. Tot snel! 

Claim je
Fysiomed Cadeau

Leuk dat je meedoet aan de Cruyff Foundation Cup! Als sport medisch parner willen we je graag een cadeautje geven.”Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat.” Dus dit is jouw moment. Groetjes Johan! 

Gekozen cadeau
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag die niet in de lijst met veelgestelde vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Wat houdt een blessurecheck in?

Een blessurecheck is een controle op een blessure. Vaak twijfel je of er sprake is van een blessure. De blessurecheck is ideaal om zeker te zijn van je zaak. De check wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut. Deze fysiotherapeut kijkt in 20 minuten naar je klacht en geeft je advies. Uit deze controle zal blijken of er sprake is van een blessure. 

Tijdens een gezondheidscheck krijg je inzicht in je lichaamssamenstelling. De resultaten van deze check bespreek je samen met een Personal Trainer. Aan de hand van de resultaten kun je richting geven aan je persoonlijk gezondheidsplan. In samenspraak bepaal je de doelen om vervolgens de beste versie van jezelf te worden!

We adviseren je je polis van tevoren goed te checken. Hier kun je vinden of er bij jouw zorgverzekeraars sprake is van een volledige of gedeeltelijke vergoeding. Wij kunnen ook je polist checken tijdens je eerste afspraak, maar van tevoren zelf weten waar je aan toe bent, is het allerbest.

Als je voor een behandeling komt, neem dan je verzekeringsgegevens en een geldig legitimatiebewijs mee. Als je al bij ons ingeschreven staat, hoef je niets mee te nemen.

Als je komt voor een test (op het gebied van fitheid), kom dan in sportkleding.

Nee, tegenwoordig heb je geen verwijzing meer nodig. Je mag gewoon langskomen! Maak voordat je langskomt een afspraak. Daarvoor kun je bellen naar 020 – 560 89 20.