Au! Acute pijn kan zich overal en altijd voordoen. Iets anders is het als die pijn langer dan drie maanden blijft aanhouden en er geen lichamelijke oorzaak voor wordt gevonden. Dan is er sprake van chronische pijn. Oorzaak is een overprikkeld centraal zenuwstelsel waardoor pijn blijft bestaan zonder aanwijsbare lichamelijke redenen. Hierdoor voel je je minder fit, beweeg je minder en wordt je sociale leven beïnvloed. Je zoekt verschillende oplossingen: medicijnen, specialisten en wellicht een operatie. Maar de pijn blijft. Je kan dan beslissen om het je leven te laten beheersen of je kan leren er anders mee om te gaan!

Dat laatste kan met behulp van Margriet Kaptein, psychosomatisch oefentherapeut. Zij werkt dagelijks aan chronische pijnklachten. En ja, chronische pijn kan behandeld worden.

De behandelingen bestaan uit:

  • inzicht krijgen in de klachten
  • pijneducatie
  • (opnieuw)optimaal leren functioneel te bewegen
  • lichaamsbewustzijn verbeteren en doelen formuleren voor in de toekomst.

In balans

Er wordt gezocht naar een juiste balans in bewegen en omgaan met jouw pijn. De juiste balans in lichaam, geest en energie, dat is de kern. Met de juiste begeleiding kan dat! Tijdens de behandelingen stel je doelen die voor jou belangrijk zijn, met of zonder pijn. Alles voor een beter welzijn, alles voor een beter leven!

Bel voor een eerste afspraak: 020 560 89 20

Of neem direct contact op met Margriet Kaptein: 0644200345 / mkaptein@horizon.nl

Margriet Kaptein is aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. Daarnaast geeft ze de cursus Stress Out; leren omgaan met stress.