Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Coaching

Waar sta je en waar wil je heen? Soms is het nodig om te veranderen, een andere kijk op dingen te krijgen, uit impasses te komen, het leven en/of het werken een nieuwe richting, een nieuwe invulling te geven. Zwaardere functies stellen hogere eisen aan leiderschap en veerkracht. Coaching wil je om een nieuwe balans te vinden, je grenzen te verkennen, de lat hoger te leggen of juist de lat aan te passen aan je ambities, competenties en persoonlijkheid.

Loeke Richter coacht om het beste uit jezelf en uit je werk te halen. In twee gesprekken gaan we in op de waarden die voor jou belangrijk zijn om voldoening te krijgen, zowel in werk als privé.

Samen met jou maakt Loeke Richter een blauwdruk, waarin de voorwaarden om optimaal te functioneren in kaart worden gebracht. Daarnaast onderzoeken we wat voor jou de beste balans tussen werk en privé is. Loeke werkt vanuit oplossingsgerichte en positieve psychologie. Centraal staat de driehoek: werk <>leven<>lichaam. De energie focus toets, die zij facultatief hanteert, is een krachtig ondersteunend instrument om inzichten en praktische handvatten te krijgen.

Voor wie

  • Voor mensen die willen groeien en richting zoeken in hun werk, relatie of ontwikkeling
  • Voor mensen die door omstandigheden (privé, fysiek, zakelijk) een nieuwe manier van leven willen vinden
  • Voor mensen die een nieuwe work<>life<>balance zoeken, op een bepaalde andere manier met werkdruk en stress willen leren omgaan

Je eerste afspraak

Binnen 3 weken kan de eerste afspraak plaatsvinden. Tijdens de intake worden de doelstellingen gezamenlijk bepaald. Op basis daarvan wordt voor bedrijven een offerte gemaakt. Coachingsessies kunnen zowel face-to-face als telefonisch (skype, conference call) worden gehouden.

 Bel 020 679 33 09 of 020 560 89 20 voor een afspraak.

Extra info

Indien je de factuur particulier dient te voldoen, is het goed om te weten dat deze kosten niet vergoed worden door de ziektekostenverzekering en dat je per sessie een factuur ontvangt.

Loeke Richter
Coaching