Fysiotherapie tijdens de Corona-uitbraak

De Huidige corona maatregelen

QR-code

Wegens de opgelegde maatregelen vanuit de overheid zijn wij verplicht om je om een geldige QR-code middels een vaccinatie-, herstel of testbewijs te vragen wanneer je zelfstandig gaat sporten of wanneer je een afspraak hebt met een personal trainer. Kun je deze niet laten zien, dan mogen wij je helaas geen toegang verlenen tot onze GYM.

Let op: Heb je een afspraak met een fysiotherapeut of bij een van onze specialisten, dan is het tonen van de QR-code niet verplicht.

Kom niet te vroeg

We willen de tijd die mensen samen doorbrengen in de wachtkamers minimaliseren. 2-3 minuten voor de geplande begintijd aanwezig is ruim voldoende om je te melden.

Gewijzigde looproute

Om filevorming te voorkomen, kan het zijn dat je door een andere deur naar buiten gaat dan de deur waardoor je naar binnen kwam. Jouw therapeut zal je de weg wijzen na afloop van je afspraak.

Gewijzigde openingstijden

De huidige openingstijden van Fysiomed zijn als volgt:

Maandag 07:00 – 22:00
Dinsdag 07:00 – 22:00
Woensdag 07:00 – 22:00
Donderdag 07:00 – 22:00
Vrijdag 07:00 – 20:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag 09:00 – 17:00

 Telefonisch sluiten we iedere dag een half uur eerder, zodat we ons kunnen focussen op de laatste schoonmaak- en afsluitronde.

Wat vragen wij van jou?

– Wij doen een beroep op jouw verantwoordelijkheid om niet langs te komen als je symptomen als hoesten, niezen of koorts hebt. Bij twijfel bieden wij je een gratis sneltest aan. Daarvoor dien je 20 minuten voorafgaand aan je afspraak aanwezig te zijn.

– In het pand wordt u verzocht een mondneuskapje te dragen. Wij vragen u hiervoor uw eigen mondneuskapje mee te brengen. Deze maatregel geldt voor alle bezoekers vanaf 13 jaar. Tijdens het trainen in de GYM is het dragen van een mondneuskapje niet verplicht.

– Reinig je handen bij binnenkomst en na afloop van je bezoek aan Fysiomed.

– Tijdens de behandeling is het verplicht om een mondneuskapje te dragen. Wij vragen je hiervoor je eigen mondneuskapje mee te brengen. Deze maatregel geldt voor alle bezoekers vanaf 13 jaar.

– Gebruik alleen de lift als het niet anders kan.

– Geef elkaar de ruimte. Letterlijk en figuurlijk.

Videobellen is ook nog steeds mogelijk

Behoor je tot de risicogroep of heb je een andere reden waarom je niet bij ons langs wilt of kunt komen: we gaan gewoon door met videobellen! Een eerste screening kan online worden uitgevoerd en we kunnen je helpen met de uitvoering van bepaalde oefeningen om je pijnklachten te verminderen. Als je hier meer info over wil ontvangen, kun je bellen met onze receptie 020 560 89 20. Videobellen kan uiteraard ook als je niet in de buurt van Fysiomed woont. Op deze manier zijn onze goede fysio’s inzetbaar voor iedereen in het land.

Wat zijn we blij je weer te zien, we hebben je gemist!

Team Fysiomed

Maak een afspraak voor een (online) fysiotherapie consult

Call Now ButtonBel ons op 020 560 89 20