Endeavour X Fysiomed

Wij zijn Fysiomed, het Sportmedisch Centrum in Amsterdam Zuid! Met 30 jaar ervaring kennen wij de mens heel goed. Wij geloven in de wilskracht van de mens. Wij weten, net als jij, dat het leven draait om uitdagingen. Uitdagingen in het dagelijks leven, zoals je werk of gezin, of uitdagingen als topsporter. Welke prestaties je ook wilt behalen, wij helpen je om jouw doel te bereiken.Wij zijn te vinden op het IJsbaanpad 6. Tot snel! 

Pak je vitaliteitscadeau

Plan je afspraak

Hidden
DD slash MM slash JJJJ
Tijd
:

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag die niet in de lijst met veelgestelde vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Een blessurecheck is een controle op een blessure. Vaak twijfel je of er sprake is van een blessure. De blessurecheck is ideaal om zeker te zijn van je zaak. De check wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut. Deze fysiotherapeut kijkt in 20 minuten naar je klacht en geeft je advies. Uit deze controle zal blijken of er sprake is van een blessure. 

Tijdens een gezondheidscheck krijg je inzicht in je lichaamssamenstelling. De resultaten van deze check bespreek je samen met een Personal Trainer. Aan de hand van de resultaten kun je richting geven aan je persoonlijk gezondheidsplan. In samenspraak bepaal je de doelen om vervolgens de beste versie van jezelf te worden!

Een Small Group Training is een trainingssessie van 6o minuten waarin je in groepen van 4 tot 6 personen traint. Deze training word begeleid door een Personal Trainer van Fysiomed op het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Een Small Group Training is ideaal om samen met collega’s te doen. Wekelijks werk je gezamenlijk aan je gezondheid en vitaliteit. Om een Small Group Training in te plannen mag je bellen naar 020 – 560 8920. 

We adviseren je je polis van tevoren goed te checken. Hier kun je vinden of er bij jouw zorgverzekeraars sprake is van een volledige of gedeeltelijke vergoeding. Wij kunnen ook je polist checken tijdens je eerste afspraak, maar van tevoren zelf weten waar je aan toe bent, is het allerbest.

Als je voor een behandeling komt, neem dan je verzekeringsgegevens en een geldig legitimatiebewijs mee. Als je al bij ons ingeschreven staat, hoef je niets mee te nemen.

Als je komt voor een test (op het gebied van fitheid), kom dan in sportkleding.

Nee, tegenwoordig heb je geen verwijzing meer nodig. Je mag gewoon langskomen! Maak voordat je langskomt een afspraak. Daarvoor kun je bellen naar 020 – 560 89 20.  

File download