Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Epte-therapie

Langdurige peesklachten? Niet kunnen sporten? Alles geprobeerd om hier vanaf te komen? Dan hebben wij daar nu een oplossing voor in huis: EPTE-therapie, speciaal ontwikkeld voor pijnlijke pezen.

De pees wordt op een pijnvrije manier met een dunne naald behandeld en vindt onder echogeleide elektrolyse plaats, waardoor in 5 behandelingen de pijn aanzienlijk afgenomen is en men weer stukken beter kan functioneren.

Voor wie

Voor mensen met peesklachten:

  • Schouderpees
  • Elleboogpees
  • Kniepees
  • Achillespees
  • Voetzoolpees

Je eerste afspraak

Tijdens de intake wordt met jou doorgesproken of epte-therapie op jouw klachtenpatroon een positieve uitwerking zal hebben. De eerste afspraak duurt 40 minuten.

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

Declaraties verlopen via je ziektekostenverzekering. Controleer je polis om in te zien hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig. Hier kun je vinden of er bij jouw zorgverzekeraars sprake is van een volledige of gedeeltelijke vergoeding.

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak.