Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Epte-therapie

Langdurige peesklachten? Niet kunnen sporten? Alles geprobeerd om hier vanaf te komen? Dan hebben wij daar nu een oplossing voor in huis: EPTE-therapie, speciaal ontwikkeld voor pijnlijke pezen.

De pees wordt op een pijnvrije manier met een dunne naald behandeld en vindt onder echogeleide elektrolyse plaats, waardoor in 5 behandelingen de pijn aanzienlijk afgenomen is en men weer stukken beter kan functioneren.

Voor wie

Voor mensen met peesklachten:

  • Schouderpees
  • Elleboogpees
  • Kniepees
  • Achillespees
  • Voetzoolpees

Je eerste afspraak

Je kunt doorgaans binnen een week een afspraak maken. Tijdens de intake wordt met jou doorgesproken of Epte op jouw klachtenpatroon een positieve uitwerking zal hebben.

Bel 020 560 89 20 voor een eerste afspraak.

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

Declaraties gaan rechtstreeks naar je zorgverzekering. Controleer vooraf goed je polisvoorwaarden. Epte-therapie valt binnen fysiotherapie en wordt vergoed door je ziektekostenverzekering. Controleer vooraf goed je polisvoorwaarden. Indien je niet of niet voldoende verzekerd bent, zul je de factuur zelf dienen te voldoen. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Joris van de Wiel
Fysiotherapie
BIG- nummer: 39060148204