vacature
Front Office Medewerker

ALL ABOUT SYNERGY
BODY, MIND & ENERGY

Achtergrond van ons bedrijf

Fysiomed is een jonge, dynamische organisatie en houdt zich bezig met (sport)revalidatie, reguliere fysiotherapie en het behandelen van chronische klachten. Bij ons werken specialisten op het gebied van o.a. fysiotherapie, orthomanuele geneeskunde, manueeltherapie, podotherapie, (sport)psychologie en (sport)diëtetiek. Fysiomed bestaat uit 3 grote pijlers: The SMC (waar mensen behandeld worden), The
GYM (waar mensen trainen) en The LAB (waar mensen getest worden).

Teamleden gezocht voor onze front office

We zoeken een toffe en flexibele receptioniste (m/v) (dag/avond/weekend). De receptie van Fysiomed is niet zomaar een receptie: het vereist uiterste inzet, veel kennis en een goede focus. De telefoon rinkelt, cliënten staan aan de balie en collega’s vuren vragen op je af. Het is vaak spitsuur, het spel wordt op het hoogste niveau gespeeld en jij staat midden in het veld. Je bent hard nodig, sterker nog, iedere dag weer ontdekken je collega’s dat zonder jou en je front office collega’s de boel in het honderd loopt.

Jouw kwaliteiten

Je denkt als een HBO’er, je Nederlands is top, als je al werkervaring hebt met receptiewerkzaamheden is dat een pré, je bent pro-actief en service verlenen zit in je bloed. Je houdt van mensen, bent stressbestendig en flexibel inzetbaar. Bovendien denk je in oplossingen en geniet je van het spelen in een team. Je houdt van een babbeltje en hebt een gezonde dosis humor.

Wie we zoeken

  • Frisse assertievelingen die hard willen werken, flexibel inzetbaar zijn en het als een grote uitdaging beschouwen om onderdeel te zijn van ons front office team.
  • Mensen die onderdeel willen uitmaken van een bedrijf dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat onze cliënten gezonder en fitter worden.

Wat we bieden

  • Een leuke werkplek waar je veel contact hebt met collega’s en clienten
  • Werkervaring in de dienstverlening
  • Een plek waar je veel kennis zult opdoen op het gebied van gezond- en fitheid
  • Goede arbeidsvoorwaarden en gratis trainen in onze GYM

Heb je er nu al zin in? Stuur dan je CV naar:
mardi.barten@fysiomed.org (stuur je reactie niet via social media)