Welkom bij Fysiomed

De nummer 1 Fysiotherapeut
van Amsterdam (Zuid) !

De nummer 1 Fysiotherapeut
van Amsterdam (Zuid) !

Welk lichaamsdeel het ook betreft, met de door SMC Fysiomed ontwikkelde krachtige massagetechnieken voor weefsels (zoals spieren en kapsels) en manuele technieken voor gewrichten, kan het lichaam herstellen.

We werken volgens de Treatment-, Testing-, Trainingsaanpak. We gaan samen met jou trainen om je lichaam zo sterk, soepel en weerbaar mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je klacht niet meer terugkomt.

Wanneer het nodig en door jou gewenst is, voegen we andere specialisaties aan je behandeling toe. Onze fysio’s denken holistisch, denken verder dan de pijnplek en doen er alles aan om je zo snel en goed mogelijk te laten functioneren en presteren.

Contracten met de meeste zorgverzekeraars
Vaak dezelfde dag nog terecht
Vlakbij Stadionbuurt en Olympisch Stadion
Tot 22:00 open
Ook fysiotherapie in het weekend

Fysiotherapie bij Fysiomed

Welk lichaamsdeel het ook betreft, met de door SMC Fysiomed ontwikkelde krachtige massagetechnieken voor weefsels (zoals spieren en kapsels) en manuele technieken voor gewrichten, kan het lichaam herstellen. We werken volgens de Treatment-, Testing-, Trainingsaanpak. We gaan samen met jou trainen om je lichaam zo sterk, soepel en weerbaar mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je klacht niet meer terugkomt. Wanneer het nodig en door jou gewenst is, voegen we andere specialisaties aan je behandeling toe. Onze fysio’s denken holistisch, denken verder dan de pijnplek en doen er alles aan om je zo snel en goed mogelijk te laten functioneren en presteren.

Contracten met de meeste zorgverzekeraars
Vaak dezelfde dag nog terecht
Vlakbij Stadionbuurt en Olympisch Stadion
Tot 22:00 open
Ook fysiotherapie in het weekend

Voor wie is Fysiotherapie?

• Voor mensen die last hebben van spieren of gewrichten.
• Voor mensen die na een operatie moeten revalideren.
• Voor mensen die fitter willen worden.
• Voor mensen die een sportieve doelstelling willen behalen.
Kortom: voor iedereen met een (sport)medisch vraagstuk.

Waarom kies je voor ons?

We hebben meer dan 30 jaar ervaring en zijn een begrip in Amsterdam Zuid. We stellen een snelle en goede diagnose. Tijdens de intake doen we een uitgebreid lichamelijk onderzoek. We zorgen ervoor dat je het pand fit en gezond weer verlaat!

Meer dan 30 jaar ervaring
Veel specialisten in huis
Uitgebreid lichamelijk onderzoek
Een snelle diagnose
Altijd een persoonlijk behandelplan in overleg met jou
Veel ervaring met het begeleiden van (bekende) sporters
Veel ervaring met revalidatie na een operatie

Onze missie

We doen er alles voor om mensen beter te laten presteren. Of ze nu aan het revalideren zijn of omdat ze een topprestatie te leveren hebben op het werk of in hun sport, Fysiomed zorgt ervoor dat je lichaam, geest en energiesysteem met elkaar in balans zijn.

Fysiotherapie

Werkwijze van ons sportmedisch centrum

Tijdens de intake door één van onze medewerkers wordt bepaald in welk stadium je je bevindt wat betreft je fitheid en gezondheid. Ben je geblesseerd of ben je je aan het klaarmaken om een topprestatie te behalen?

Binnen ieder stadium doorloop je de 3 T’s: Treatment-Testing-Training. Wanneer je aan het revalideren bent van een blessure zijn de 3 T’s anders ingedeeld dan wanneer je je in een performance stadium bevindt. In ieder stadium worden – in overleg met jou – de specialisten toegevoegd die ondersteunend zijn voor je revalidatie- of performanceproces.

Dit is wat klanten over ons vertellen

De prognose was 10 weken revalideren, met 6 weken kon ik alweer meetrainen.

– Bart van Dijk, Xenios JB2

Ik voelde me al heel snel thuis bij Fysiomed.

– Carolina Haselager

Bij Fysiomed begrijpen ze dat ‘onderhouden’ achteruitgang is.

– Richard Duray

Ik was 15 toen ik in contact kwam met Leo en Fysiomed, wat later een van de pilaren in mijn carriére zou worden.

– Clarence Seedorf

Je eerste afspraak

Gedurende de intake bespreken we vraagstelling en plan van aanpak. De eerste afspraak duurt 40 minuten.

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

Declaraties verlopen via je ziektekostenverzekering. Controleer je polis om in te zien hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig. Hier kun je vinden of er bij jouw zorgverzekeraars sprake is van een volledige of gedeeltelijke vergoeding.

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak.