GYM

Welkom in de Fysiomed GYM

De GYM is onze trainingsomgeving. Hier kun je oefeningen doen die zijn aangeraden door onze specialisten. Deze oefeningen doe je zelfstandig of in samenwerking met een fysiotherapeut of personal trainer.

gym1

Welkom in de GYM

Zo behalen we prestaties

Kom je trainen om een bepaalde prestatie te behalen? Vet! We willen je hoe dan ook zien slagen. Samen stellen we een plan op om daar te komen. In het geval van herstel zijn er natuurlijk oefeningen die een fysiotherapeut of andere specialist je aanraadt. Als je wil trainen om aan te komen in spiermassa of juist wil afvallen is de begeleiding van een personal trainer geschikt.

Dit heb je daarvoor nodig

Een prettige omgeving is stimulerend wanneer je werkt aan een betere balans tussen lichaam, geest en energie. The GYM is daarom niet zomaar een gym. We werken met de nieuwste apparatuur en methodieken, gaan voor een persoonlijke aanpak en begeleiden je zoals jij dat prettig vindt. Soms heb je een duwtje in de rug nodig om je grenzen te verleggen. Ook dat bieden onze specialisten je.

Mink Peeters - Fysiomed GYM
Fysiomed GYM
Personal Training bij Fysiomed GYM

Bedrijfsfitness bij Fysiomed

Als bedrijf kan je alleen optimaal presteren als je werknemers dat ook doen. De balans van je werknemers is dus heel belangrijk. Door een gezonde levensstijl vanuit de werkomgeving te faciliteren, activeer je je werknemers om productiever te zijn en creëer je momenten waar collega’s samen plezier maken. Dit kan zelfs het ziekteverzuim verlagen. Fysiomed kan personal training, duo training of small group training faciliteren. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Onze specialismen

Duo Training

Personal Training

Voeding

Ons top team

Ons team heeft maar één doel: jou helpen je prestaties te optimaliseren.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken. Kom langs in Amsterdam Zuid!

Volg ons op social media

File download