Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Manueeltherapie voor hoofdpijn-, nek- en kaakklachten

Hoofdpijn-, kaak- en wervelkolomklachten zijn vaak complex van aard: een uitgebreid en specialistisch onderzoek is daarom van groot belang. Sinds 2005 werkt Fysiomed samen met dr. Hesse om deze specifieke patiëntengroep te behandelen. Er is in deze samenwerking een aanzienlijke uitbreiding van het medisch netwerk ontstaan.

Voor wie

Voor patiënten met acute en chronische pijnklachten en functiestoornissen in het hoofd-, hals- en nekgebied. Ook worden rugklachten en houdingsafwijkingen onderzocht.

Je eerste afspraak

Na het intakegesprek en het lichamelijk onderzoek wordt een behandelplan opgesteld en kan kort hierop met de behandeling worden begonnen. Indien nodig kan met de verwijzer overleg plaatsvinden en kunnen ook aanvullende onderzoeken worden aangevraagd.

Extra info

Na afloop van iedere behandeling zal de nota contant of per pin moeten worden afgerekend. De nota kun je indienen bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van het door jou gekozen zorgpakket zal je nota aan jou worden uitgekeerd. Een zogenaamde vrije-artskeuzepolis of restitutiepolis biedt doorgaans de beste vergoedingen. Een verwijzing van de huisarts, de tandarts of specialist is niet meer nodig.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.juleshesse.nl

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak