Beter presteren

meer voor elkaar krijgen

je beter voelen

The SMC Fysiotherapie en 28 andere specialismen
The Gym De beste apparatuur, oefeningen en begeleiding
The Lab Meten is weten, betere resultaten door meetresultaten.
The Top Het hoogst haalbare door de beste begeleiding
The Academy Meer skills door professionele opleiding
The Bar Goed in je vel door lekker gezond eten
The SMC Fysiotherapie en 28 andere specialismen
The Gym De beste apparatuur, oefeningen en begeleiding
The Lab Meten is weten, betere resultaten door meetresultaten.
The Top Het hoogst haalbare door de beste begeleiding
The Academy Meer skills door professionele opleiding
The Bar Goed in je vel door lekker gezond eten

Meten is
essentieel als je optimaal fit
wil worden

 

Onze klanten

 

Bij Fysiomed vormen we samen één grote sportieve familie. We zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt en halen het beste in elkaar naar boven. Deze familie was er niet zomaar, dik 25 jaar geleden is Fysiomed opgezet door Wouter Post en al snel sloot Leo Echteld aan. Deze twee topfysiotherapeuten hebben het voor elkaar gekregen om een prachtbedrijf op te zetten. Hun missie is om zowel topsporters als ieder ander te voorzien van de beste fysieke en mentale begeleiding. Body, mind en energy in balans krijgen en synergy creëren, dat is het doel. Dit doen ze natuurlijk niet alleen. Door de jaren heen hebben ze een groep mensen om hen heen verzameld die helpt bij het behalen van deze missie. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de aandacht en zorg krijgt die hij verdient. Naast ons verhaal en ons team is Fysiomed niet hetzelfde zonder haar klanten. Zij zijn het kloppend hart van de organisatie en maken de familie compleet.

RICHARD DURAY

Fysiomed is zo’n plek waar je later aan zal denken hoe bijzonder het was: een warm ontvangst bij de receptie, goede koffie bij de Coconut Club en aan de slag met een fysio of trainer. Voor mij is de kracht van Fysiomed dat het alle disciplines in huis heeft. Als ik een klacht heb die iemand anders beter kan behandelen, wil ik niet naar een andere voordeur. Podotherapeut, sportarts, diëtist, ik heb iedereen wel een keer gezien. Mijn vraagstuk wordt ieder jaar groter: hoe zorg ik ervoor dat dit gehavende lijf optimaal blijft? Ik heb al 30 jaar een incomplete dwarslaesie en ben inmiddels ook vijftig plusser. Hoe houden we alles sterk en fit? Laten we ‘de boel de boel’ of geven we gas om fysiek de beste versie van mijzelf te blijven? Bij Fysiomed begrijpen ze dat ‘onderhouden’, achteruitgang is. Samen zetten we doelen die best ambitieus zijn. Hoe ver en hoelang zou ik kunnen lopen op de loopband? Twee maanden terug deden we een test van vijf uur waarbij de trainers elkaar afwisselden. Knettergek natuurlijk, maar wat een voldoening haal ik uit deze trainingsaanpak. Het ultieme doel is 10km in zes uur. Daarvoor moet ik technisch beter gaan lopen zodat het mij minder energie kost. We komen steeds dichterbij. Niemand weet of het kan en het maakt ook niet heel veel uit of het wel of niet lukt, de reis is al mooi! Dankjewel Fysiomed!

CAROLINA HASELAGER

 

Een paar jaar geleden heb ik een meniscus operatie gehad en 2 weken later zat ik, via een tip van mijn buurvrouw, bij fysiotherapeut Robin de Betué voor mijn knie in zijn fysiokamer. Ik had door mijn knie een jaar lang niet meer getraind. Hierdoor was de spiegel bij Robin zeer confronterend want ik had nog maar weinig spiermassa. Zijn woorden waren dan ook duidelijk: ‘wij gaan er een jaar tegenaan en jij gaat spierpijn krijgen!’. Ook ik was er klaar voor en ik ben 2 x in de week gaan trainen onder zijn begeleiding. Voor de rest ben ik zelf gaan trainen, want ik wilde heel snel weer dat mijn been sterk werd. Hiernaast wilde ik natuurlijk ook mijn conditie terugkrijgen want als je een jaar niet meer traint heb je nog weinig energie. Doordat ik zoveel bij Fysiomed kwam, leerde ik ook de rest van de fysiotherapeuten,  personeelsleden en vele andere leuke mensen kennen. Ik merkte dat de sfeer zeer goed is onder elkaar en iedereen superleuk is, dus ik voelde mij al heel snel thuis en heb ondertussen ook vriendschappen bij Fysiomed opgebouwd. Ook merkte ik dat er iets met mijn voeding gedaan moest worden want als je veel traint en spiermassa opbouwt, zal je ook je voeding moeten aanpassen. Gelukkig hebben we nu de Coconut club  bij Fysiomed. Daar hebben ze gezonde happen waar ik graag na een training kom eten en chillen. Na een paar maanden trainen, kwam ik erachter dat Robin ook kickbokslessen gaf. Ik mocht mijn benen nog niet gebruiken, maar dat was ‘geen probleem’, zei Robin: ’dan ga je toch alleen boksen.’ Dat vond ik geweldig! Na een tijdje mocht ik ook kickboksen. Ontzettend leuk en met allemaal gezellige mensen, we lachen veel maar trainen ook hard, ieder op zijn eigen niveau. Het is een geweldige workout waar je alle spieren bij gebruikt en die ook mentaal iets met je doet. Daarbij vind ik Robin echt één van de beste kickboksleraren. Ik raad het dan ook iedereen aan om een keer een proeflesje bij Robin te nemen. In ieder geval ben ik blij dat ik Fysiomed ontdekt heb en dat mijn knie, been en de rest van mijn lichaam nu lekker getraind is. Ik heb ondertussen zelfs mijn kickboksdiploma gehaald en geef nu zelf kickbokslessen aan jongeren met beperking, dames, kinderen en ouders met kinderen.  ….tja hoe een balletje kan rollen. Fysiomed/Robin4ever! BEDANKT!!

Khalid boulahrouz

Topsporter, cliënt sinds 2004

Ik vind Fysiomed een bedrijf dat op hoog niveau presteert. Het belangrijkst is dat ze altijd aan het ontwikkelen zijn, ze zijn heel vooruitstrevend, dat vind ik wel prettig. Dat ze altijd bezig zijn met de toekomst en hoe het beter kan. Als sporter geeft mij dat het gevoel dat ze dat voor mij ook willen, dat ze voor mij ook zo te werk gaan. Ze zeggen eigenlijk: we willen het beste voor jou. Hoe kun je weer goed worden? Hoe kun je je beter voelen? Hoe kun je beter presteren?

CLARENCE SEEDORF

Topsporter, cliënt sinds 1991

Ik was 15 toen ik in contact kwam met wat later een van de pilaren in mijn carrière zou worden: Leo met al zijn kwaliteiten en zeer grote gedrevenheid…en later de volledige Fysiomed staf. Lange dagen en nachten brachten we samen door om altijd maar weer het beste uit mij en m’n carrière te halen. Wouter coachte aan de zijkant en gaf structuur aan het geheel en Leo maakte het spel en scoorde de goals! Ik vind Wouter en Leo een super duo dat met vele ‘rijke’ stafleden zoals bijvoorbeeld Carlo Tosi fantastisch werk heeft geleverd tijdens mijn voetballoopbaan. Ik zeg altijd: wat je geeft is wat je krijgt en dat is wel de manier om uit te leggen hoe de relatie tussen mij en Fysiomed de afgelopen 20 jaar stand heeft gehouden.

BEAU VAN ERVEN DORENS

Presentator, cliënt sinds 2010

Ik ben bij Fysiomed terecht gekomen via mijn rechterknie. Daarna werd het mijn linkerknie. En van mijn linkerknie naar mijn rechterhiel. Daarna was een pees in mijn linkerschouder aan de beurt en nu zitten we tussen mijn schouderbladen. Dat is nog eens een interessant economisch model! They suck you in and never let you go! Ben nu net gekraakt, letterlijk. Dat vind ik de meest ingrijpende behandeling in de fysiotherapie: je hoort alles kraken, hele wervels die losschieten, of vast, weet ik veel, en zo iemand geef je geen kaakslag maar je bedankt haar, want het is de bedoeling. ‘Adem even in. En nu uit.’ Je ligt als een opgerolde tosti op die zweetbank en je voelt hoe haar greep zich versterkt, en dan… KRAK!!! Toen ik voor het eerst bij Fysiomed kwam was ik eigenlijk van plan om mijn rechterknie te laten opereren. Dankzij Wouter en (kale) Peter heb ik dat niet gedaan. Vele marathons en andere wedstrijden en monstertochten later, zoals het overzwemmen van het IJsselmeer in 11 uur 47, durf ik te zeggen dat het een wonder is hoe Fysiomed mij elke keer weer oplapt. Als extraatje train je dan ook nog eens in dezelfde ruimte als Van Persie en word je op een bed in een hotelkamer in New York door Leo gekneed voor de marathon terwijl Edwin van der Sar gezellig zit te kletsen.

Thanks Fysiomed! Ook namens mijn lichaam,

Beau van Erven Dorens

OLAV DE BEKKER

Ondernemer/directeur Laureus Foundation, cliënt sinds 2009

Na de beëindiging van mijn topsportcarrière, heb ik me, in 2005, laten overhalen om toch maar eens een marathon te lopen. Het had eenvoudig gekund door de marathon van bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam te lopen, maar nee het moest een experience worden dus het werd de marathon onder de marathons… de Marathon van New York! Aangezien ik jarenlang op een wielrenfiets gezeten had en eigenlijk nog nooit echt had hardgelopen, moest Leo maar even regelen dat ik in New York een goede tijd zou neerzetten. Leo begon gelijk over zonnegroetjes en core stability training…. Ik was erg verbaasd: ‘ik kwam toch om te rennen??’ Met wielrennen klom ik ook gewoon op mijn fiets en maalde ik de kilometers weg…. Leo gaf aan dat rennen meer is dan alleen kilometers maken en dat het volledige systeem aangepakt moest worden. Volledige systeem, oké. Nou dat heb ik geweten, flink afzien op allerlei vlakken! Zelfs mijn voedingspatroon is aangepakt. Het heeft wel geresulteerd dat ik de marathon heb uitgelopen!! Het was flink bikkelen maar wel een fantastische ervaring. De ervaring was zo fantastisch dat ik ben doorgegaan met het lopen van marathons. Sinds 2005 lopen we regelmatig de marathon van New York. Niet alleen in de voorbereiding begeleidt Leo mij maar ook in New York is hij van de partij om de puntjes op de i te zetten en uiteraard ook voor de gezelligheid in o.a. restaurant Bice!

Leo bedankt voor de fijne samenwerking en ik hoop nog vele jaren te mogen hollen samen met jou!

Hartelijke groet,

Olav

MARIANNE MOUW

Sieradenontwerpster, cliënt sinds 2004

Van jongs af aan heb ik al gezondheidsproblemen en sinds mijn pubertijd kwamen daar rugproblemen bij. Ik heb op redelijk niveau gehockeyd. Ook dat was niet bevorderlijk voor mijn rug. Ik heb veel fysio’s gezien en bij elke fysio was het hetzelfde verhaal, nergens konden ze mij echt verder helpen. Een aantal hernia’s en veel fysio’s later, attendeerde mijn broer mij op Fysiomed. Dus ik deed toch nog een verwoede poging om mijn heil bij een andere fysiotherapeut te zoeken. Van het begin af aan gooide hij het over een totaal andere boeg. Ik ging trainen op de MedX apparatuur (speciaal voor mensen met lage rugklachten) en hij stond ernaast om me aan te moedigen. Mijn rug is inmiddels onder controle. Van groot belang is dat ik hierin begeleid word en dat iemand me helpt weer vertrouwen in m’n lichaam te krijgen. De trainingen en lieve mensen bij Fysiomed zijn voor mij al jaren een steun, dank jullie wel.

JAN FRANSSEN

Projectmanager sociale sector, cliënt sinds 2014

Sta op, neem Uw bed op en wandel…. aan deze woorden in de bijbel moest ik denken toen ik de oude locatie van Fysiomed aan de Stadhouder kade eind september 2014 , al strompelend verliet… Carlo Tosi – de fysiotherapeut- had me bij het intakegesprek weer veel hoop gegeven…na twee maanden intensieve therapie zou ik volgens hem weer “pijnvrij “ kunnen lopen…en dit na het wel zeer teleurstellende ziekenhuis-consult in mei van dat jaar.. waarin me onbarmhartig te kennen werd gegeven dat ik met de artrose in mijn rechterknie maar moest “zien te leren leven”…een kunstknie was nog niet aan de orde…. verdere tips : liefst geen trappen meer lopen en pijnstillers…

Mijn fiets werd in de maanden na dit ziekenhuis-consult ook mijn rollator, lopen zonder ging namelijk steeds moeilijker….Vol goede moed, maar eerlijk gezegd ook nog met de nodige twijfel over de gedane belofte startte ik de therapie van twee dagen per week bij Carlo, aangevuld met dagelijks zwemmen in het Zuiderbad. En ja hoor… het resultaat was verbluffend! Na deze twee maanden onder de zeer motiverende begeleiding van Carlo, liep ik- als een kind zoooo blij weer pijnvrij…..Hoera!! Na deze toch wel spannende periode van bewustwording & gedragsverandering, ben ik met veel plezier blijven trainen bij Fysiomed…. Dank aan mijn voortreffelijke begeleiders, dank aan Fysiomed!!!

Jan Franssen

Call Now ButtonBel ons op 020 560 89 20