Fysiomed Personal Trainer - Thomas Hoekstra

Optimize your performance

Optimaal presteren start bij jou. De balans van jouw lichaam, geest en energie zijn de sleutel tot een vitaal leven. Maar je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Fysiomed helpt je om in balans te zijn.

Aan je lichaam werken we samen. Met analyse, behandeling, verwijzingen naar specialisten en begeleiding daarin. Het is dagelijkse kost voor ons, daarom kunnen we jou goed begeleiden.

Het vraagt volharding van jou om door te zetten of soms door te bijten. Daarom is je mentale veerkracht zo belangrijk. Daar werken we aan, met rust en vertrouwen als basis. Je bent vaak tot meer in staat dan je denkt.

Prestaties vragen om energie. Pure energie haal je uit gezonde voeding. Het geef een boost aan je herstellend- en grensverleggend vermogen.

Door lichaam, geest en energie als samenwerkend geheel te zien, vind je de balans die voor jou werkt. Dat is het geheim tot het optimaliseren van jouw prestaties. Laat ons je helpen om zelf de juiste stappen te zetten.

Welkom bij Fysiomed.

Haal het beste uit jezelf!

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken.

Volg ons op social media

Fysiomed Academy

File download