Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Podotherapie

Lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit een standsafwijking of een disfunctie van de voet. Dit kan leiden tot een veranderd looppatroon waardoor er klachten kunnen ontstaan aan voet, enkel, knie, heup of lage rug. Om deze problemen op een goede manier te kunnen verhelpen is het belangrijk te onderzoeken waar de oorzaak van de klacht vandaan komt. Aan de hand hiervan wordt een passende oplossing gezocht die wordt afgestemd op uw persoonlijke klachten.

Voor wie

Voor mensen die klachten hebben door het afwijkend functioneren van de voet of looppatroon, waarbij de volgende doelstellingen bestaan: 
         

  • Oplossen van voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten
  • Verbeteren van looppatroon
  • Verbeteren van houding
  • Oplossen van de afwijkende stand van de gewrichten in de voet

Je eerste afspraak

Tijdens de intake onderzoeken we de oorzaak van de klacht en stellen we aan de hand daarvan een behandelplan op. De eerste afspraak duurt 45 minuten.

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

De praktijk is lid van de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) en is ingeschreven in KP (Kwaliteitsregister Paramedici).

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak