Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Run 3D

Tijdens een RUN3D test wordt er een 3D analyse van het looppatroon gemaakt. Er wordt gekeken naar de hoeken tussen de heup-bovenbeen, bovenbeen-knie, knie-onderbeen etc. etc. Op deze manier kan een duidelijk en gedetailleerd beeld van het looppatroon worden gevormd. Dit kan van belang zijn als je je looppatroon wilt verbeteren (bijv. hardlopers, triatleten) of wanneer je al lang last hebt van een bepaalde blessure. Er kan dan gekeken worden of de blessure bijvoorbeeld komt doordat je te veel met de heup draait tijdens het lopen of omdat je voet te veel naar binnen staat.

Na de analyse wordt een consult ingepland met een van de podologen waarbij de resultaten van de analyse worden besproken en een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Hierbij wordt dan een advies gegeven: podotherapie /fysiotherapie/ gait retraining. Combinatie is ook mogelijk. Na de behandeling zal eventueel nog een re-test worden ingepland om te kijken of er verbetering heeft plaats gevonden. Deze re-test is niet inbegrepen bij de pakketprijs en moet dus los worden afgenomen.

Voor wie

De RUN 3D is bedoeld voor  iedereen die zijn looppatroon wilt verbeteren of met een langdurige (moeilijk verklaarbare) blessure loopt. 

Je eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak wordt de Run 3D analyse uitgevoerd. In een vervolgafspraak wordt de analyse met je besproken door een van de podotherapeuten.

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

Een Run 3D analyse kan onder podotherapie vallen. In veel van de gevallen krijgen cliënten tot een bepaald bedrag vergoed betreft podotherapie (bijv. max €250/ jaar).

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.podotherapiebeld.nl

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak