Duo training

Iedereen heeft andere uitdagingen en doelen in het leven. Daarom is er niet één aanpak om doelen te behalen. Duo training op maat is de uitkomst wanneer jij en je maatje hulp nodig hebt bij het behalen van jullie persoonlijke doelen. Of dat nou gaat om het verbeteren van je hardlooptijden of je juist optimaal wilt trainen om vervolgens ook alles uit de rest van je leven te halen. Onze personal trainers helpen jullie graag bij het behalen van al jullie doelen. Wij helpen je graag met duotraining in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Wat is Duo training?

We willen jouw en je maatje de best mogelijke begeleiding geven en voorkomen dat jullie terugvallen in jullie oude patronen. Hierdoor kun julllie optimaal genieten van het resultaat én dit natuurlijk ook behouden! Daarom geloven wij in de kracht van minimaal één keer per week een Duo trainings sessie. Door iedere week persoonlijke begeleiding te krijgen, blijf je gemotiveerd. De trainer kan al jullie voedings- en fitheidsvragen beantwoorden en tips geven om jullie op de rit te houden. Daarnaast zorgt de trainer ervoor dat jullie de oefeningen correct uitvoeren, zodat nare blessures voorkomen worden en jullie het maximale uit de trainingen kunnen halen!

Is Duo training geschikt voor jou?

Wil jij gezamenlijk met je maatje professionele en persoonlijke hulp bij het behalen van jullie fysieke doelen? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters en ieder ander die naar de beste begeleiding verlangt. Omdat ieder lichaam even belangrijk is, willen we deze begeleiding toegankelijk houden voor iedereen. Onze Fysiomed-familie staat te popelen om jullie te helpen, zodat jij en je maatje weer helemaal in balans komen om jullie prestaties te optimaliseren.

Wij kunnen jullie hulp bieden bij:

  • Energieker worden
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Zichtbare resultaten behalen
  • Fitter worden

Het enige wat we van jullie verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this.

IMG_0098

Je eerste afspraak

Ben je enthousiast geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze trainers! Zij leggen jullie stap voor stap uit hoe het traject in zijn werk gaat. Wacht dan niet langer en laat ons jullie helpen.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download