Leefstijlcoaching

Wij weten als geen ander dat een gezonde leefstijl de basis is voor optimale prestaties. De belangrijkste van pijlers van ‘Leefstijlcoaching’ bij Fysiomed zijn: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Wanneer deze pijlers in balans zijn ben jij klaar om optimale prestaties te leveren! Wordt de beste versie van jezelf en ga ervoor. Onze leefstijlcoaches staan klaar om jou te ondersteunen bij het behalen van je doelen. Wij helpen je graag met leefstijlcoaching in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid!

Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij het specialisme ‘Personal Training’ bij Fysiomed doorloop je de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Waarbij de T’s Training en Testing leidend zijn.  Aan de hand van je doelen stel je samen met een Personal Trainer een trainingsplan op. Dit plan voor je samen uit. Dit trainingsplan bevat ook testmomenten waarin de voortgang wordt gemeten. Om waar nodig bij te kunnen sturen. Als je last hebt van een blessure zijn onze fysiotherapeuten in de buurt om bij te springen. 

Personal Training bij Fysiomed GYM

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

De fysiotherapeuten van Fysiomed werken vanuit het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Onze locatie is ingericht om optimaal te kunnen presteren. Wij beschikken over de beste fysiotherapeuten, een prettige sfeer om te revalideren en beste apparatuur om mee te trainen. Fysiomed beschikt over 25 behandelkamers en een ruime gym om in te trainen. 

Binnen Fysiomed hebben wij ook personal trainers, psycholoog en diëtisten. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor een optimale revalidatie en kom langs bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. 

Onze specialismen

Duo Training

Fysiotherapie

Personal Training

Small Group Training

Voeding

Ons top team

We hebben leefstijlcoaches personal trainers, fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Wat is Leefstijlcoaching?

De belangrijkste van pijlers van ‘Leefstijlcoaching’ bij Fysiomed zijn: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Wanneer deze pijlers in balans zijn ben jij klaar om optimale prestaties te leveren! Een leefstijlcoach behandelt geen ziektes of problemen. Het doel is samen toewerken naar het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Zoals energieker worden, rust ervaren, afvallen, sterker worden.

Samen met de leefstijlcoach breng je je dagelijkse gewoontes in kaart. Zo kijk je naar je dagindeling, waarin wordt ingezoomd op je slaap-, eet- en bewegingspatronen. Ook kijk je naar de stress die je ervaart en je ontspanningsmomenten. 

Vervolgens stel je een leefstijlprogramma om op stap voor stap jouw leefstijl te verbeteren en toe te werken naar de beste versie van jezelf. Je traint gezonde gewoontes, krijgt meer inzicht in je leefstijl en vergroot je bewustwording. En dat alles met één doel; jouw gezondheid verbeteren waardoor je meer kunt genieten van wat het leven te bieden heeft!

Wat zijn de voordelen van leefstijlcoaching?

Het verbeteren van je leefstijl heeft velen voordelen! 

 • Energieker worden door eet-, slaap en bewegingspatronen te verbeteren
 • Meer zelfvertrouwen krijgen omdat je lekkerder in je vel zit
 • Zichtbare lichamelijke resultaten ervaren
 • Minder ziekte ervaren
 • Gewicht verliezen 
 • Sterker worden
 • Meer genieten van je leven
 • Optimale prestaties behalen in het dagelijks leven! 

Het enige wat we van jou verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this.

Personal Training bij Fysiomed GYM

Je eerste training

Ben je enthousiast geworden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze trainers! Zij leggen je stap voor stap uit hoe het traject in zijn werk gaat. Deze persoonlijke begeleiding bieden wij zowel individueel als in duo’s aan. Wil jij weer in balans komen? Wacht dan niet langer en laat ons je helpen.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
 • Ma - do 07:00 - 22:00
 • Vrij 07:00 - 20:00
 • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

Onze specialismen

Duo Training

Fysiotherapie

Personal Training

Small Group Training

Voeding

File download