Small Group Training

Wil jij samen met je vrienden/vriendinnen, familie of collega’s fitter en gezonder voor de dag komen, dan is small group training de uitkomst voor jullie. Of het nou gaat om te kunnen shinen voor die ene bruiloft of vakantie. Of je juist optimaal wil trainen om vervolgens ook alles uit de rest van je leven te halen. Dan staan onze trainers voor je klaar om jouw en je vrienden/vriendinnen, familie of collega’s te helpen jullie doel te behalen met personal training voor groepen! Wij helpen je graag met groepstrainingen in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij Fysiomed doorloop je de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Waarbij bij het specialisme ‘Small Group Training’ de T’s Training leidend is. In overleg met de Personal Trainer wordt een training opgesteld. Waarbij de Personal Trainer rekening houdt met wensen en het blessure verleden van de deelnemers. Als een deelnemer last heeft van een blessure zijn onze fysiotherapeuten in de buurt om bij te springen. Daarbij is het altijd mogelijk om meetmomenten in te plannen om resultaten inzichtelijk te maken. 

Wat is Small Group Training?

Small Group trainingen bestaat bij Fysiomed uit sessies van 60 minuten waarbij je in een groepje van tussen de 4 tot 8 personen onder begeleiding van een personal trainer gaat trainen. De personal trainer zorgt ervoor dat de oefeningen correct uitgevoerd worden. Om zo nare blessures te voorkomen. Daarbij zorgt de trainer ervoor dat jij altijd het optimale resultaat uit je training kunt halen! De Small Group Trainingen van Fysiomed vinden plaats op het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. 

Is Small Group Training geschikt voor jou?

Small Group Training is perfect voor vrienden/vriendinnen, familieleden of collega’s die gezamenlijk aan hun fitheid willen werken. Onder begeleiding van onze professionele trainers werken jullie samen optimaal aan het bereiken van jullie doelen. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met 30 jaar ervaring in het begeleiden van revalidatie-, preventie- en prestatietrajecten kennen wij ons vak. 

Het enige wat we van jullie verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this.

Wat zijn de voordelen van Small Group Training?

Onze Personal Trainers bieden je met Small Group Training ondersteuning bij:

  • Energieker worden
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Fitter worden
  • Plezier maken

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download