Vitaliteitscoaching voor Bedrijven

Wij weten als geen ander dat vitale medewerkers de basis zijn voor optimale prestaties. Vitale medewerkers zijn productiever, verzuimen minder, werken beter samen en leveren meer resultaat. De belangrijkste van pijlers van ‘Vitaliteit voor Bedrijven’ bij Fysiomed zijn: preventie, beweging, teambuilding en voeding. Wanneer deze pijlers in balans zijn, zijn jouw collega’s of medewerkers klaar om optimale prestaties te leveren! Zie ons als een gezondheidspartner van jouw organisatie. Wij helpen je graag met vitaliteitscoaching in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid!

Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij het specialisme vitaliteitscoaching voor bedrijven bij Fysiomed doorloop je de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Waarbij Treatment in het teken staat van preventie. Blessures staan optimale prestaties in de weg. Daar helpen onze fysiotherapeuten bij. De T van Testing is voor het inzichtelijk krijgen van resultaten. Om zo te zien of jouw medewerkers op de ideale weg zijn. Dan hebben we nog de T van Training. Beweging en ontwikkeling is essentieel om optimale resultaten te halen. In samenwerking met de beste personal trainers komen jullie samen tot het beste resultaat. Waar nodig springt de diëtist bij om voedingsadvies te geven. De vitaliteitscoach is de spil tussen al deze specialisten. 

Personal Training bij Fysiomed GYM

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

De fysiotherapeuten van Fysiomed werken vanuit het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Onze locatie is ingericht om optimaal te kunnen presteren. Wij beschikken over de beste fysiotherapeuten, een prettige sfeer om te revalideren en beste apparatuur om mee te trainen. Fysiomed beschikt over 25 behandelkamers en een ruime gym om in te trainen. 

Binnen Fysiomed hebben wij ook personal trainers, psycholoog en diëtisten. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor een optimale revalidatie en kom langs bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. 

Onze specialismen

Duo Training

Fysiotherapie

Leefstijlcoaching

Personal Training

Small Group Training

Voeding

Ons top team

We hebben leefstijlcoaches, personal trainers, fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Wat is Vitaliteitscoaching voor Bedrijven?

De belangrijkste van pijlers van ‘Vitaliteit’ bij Fysiomed zijn: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Wanneer deze pijlers in balans zijn jouw medewerkers klaar om optimale prestaties te leveren! Een vitaliteitscoach behandelt geen ziektes of problemen. Het doel is samen toewerken naar het behalen van gezondheidsdoelen. Zoals energieker worden, rust ervaren, afvallen, sterker worden.

Samen met de vitaliteitscoach brengen jouw medewerkers hun dagelijkse gewoontes in kaart. Zo kijken ze samen naar de dagindeling, waarin wordt ingezoomd op slaap-, eet- en bewegingspatronen. Ook wordt erg gekeken naar de stress- en ontspanningsmomenten van jouw die medewerkers. 

Vervolgens wordt er samen met de medewerker een vitaliteitsplan opgesteld om op stap voor stap de vitaliteit te verbeteren en toe te werken naar de beste versie van jouw medewerker. Ze worden getraind in het creëren van gezonde gewoontes, krijgen meer inzicht in hun leefstijl en hun bewustwording wordt vergroot. En dat alles met één doel; de vitaliteit van jouw medewerkers verbeteren waardoor ze meer kunnen genieten van wat het leven te bieden heeft! Om vervolgens optimaal te kunnen presteren op je werk, thuis en op de sportvelden. 

Wat zijn de voordelen van Vitaliteitscoaching voor Bedrijven?

Het verbeteren van de vitaliteit van je medewerkers heeft velen voordelen! 

 • Energieke medewerkers door verbetering van eet-, slaap en bewegingspatronen
 • Collega’s met meer zelfvertrouwen krijgen omdat ze lekkerder in je vel zit
 • Medewerkers met een fitte uitstraling
 • Minder verzuim door een verbeterde vitaliteit
 • Medewerkers die meer genieten van het leven
 • Teambuilding zorgt voor een betere samenwerking en een prettige werksfeer. 
 • Optimale prestaties behalen in het dagelijks leven! Zoals op werk als thuis. 

Het enige wat we van jou verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag! Let’s do this.

Personal Training bij Fysiomed GYM

Waar bestaat Vitaliteitscoaching voor Bedrijven uit?

Vitaliteitscoaching bestaat uit meerdere specialismes! Dit komt omdat elke medewerker zijn persoonlijke wensen en behoefte heeft op het gebied van vitaliteitscoaching. Om iedereen gemotiveerd en enthousiast te houden is het essentieel om een breed scala aan vitaliteitsonderwerpen aan te bieden: 

 • Personal Training 
 • Small Group Training 
 • Fysiotherapie 
 • Diëtiek
 • Fitness

Tarieven Vitaliteitscoaching voor Bedrijven

Fysiomed biedt vier verschillende pakketten aan voor Vitaliteitscoaching. Kies één van de vier pakketten en verbeter de vitaliteit van je personeel. Elk pakket bestaat uit meerdere producten.

Wat jij wil je medewerkers aanbieden?(Vereist)
Naam

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
 • Ma - do 07:00 - 22:00
 • Vrij 07:00 - 20:00
 • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download