Voeding Diëtetiek

De basis van een gezond leven begint bij voeding. Eten geeft je namelijk energie dat je gedurende de dag nodig hebt om prestaties te leveren. Het bereiken van een gezond lichaamsgewicht ondersteunt deze prestaties ook. In combinatie met genoeg beweging en training zet je een mooie stap naar een gezonde leefstijl. Wij helpen je graag met voeding in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Jouw gezondheidop NR. 1

Voeding bestaat bij Fysiomed uit consulten van 60 minuten. Waarbij je de keuze hebt aan een selectie aan producten! Omdat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staat is het aan jou hoe je die 60 minuten besteedt. Zo kun je samen met een dietist in gesprek om inzicht te krijgen in je voedingspartronen en advies te ontvangen om je leefstijl te optimaliseren. Ook heb je de mogelijkheid om een lichaamstest te doen om inzicht te krijgen in je lichaam en kun je resultaten vergelijken. Daarnaast hebben de strippen een lange geldigheid. Elke strip heeft een geldigheid van 3 weken. Wat natuurlijk niet betekent dat wij geen stok achter de deur zijn voor je. 

Duurzaam voedingsadvies op maat

Wij staan niet achter ‘Quick Fixes’. Een dieet kan effect hebben. Dat ligt uiteraard aan je doel. Echter geloven wij in leefstijlveranderingen voor de lange termijn. Om echt verschil te maken vraagt je lichaam om duurzame veranderingen. Zo maak je stap voor stap een verbetering en optimaliseer jij je leefstijl. Wij leren je waar je op moet letten qua voedingsstoffen, raden geen supplementen aan voordat de basis op orde is. Ons doel is om jouw slimmer te maken op het gebied van leefstijl. Waardoor je bewustwording groeit en je begrijpt wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes. 

Personal Training bij Fysiomed GYM

Workshop Voeding bij Fysiomed

Onze diëtist Mees geeft maandelijks workshops om je alle ins en outs te geven over voeding. Onderwerpen als ‘basics voeding’, ‘het lezen van een voedingsetiket’ en ‘Hormen & voeding komen voorbij. De voedingsworkshops duren 60 tot 90 minuten. Wil je aanwezig zijn bij een voedingsworkshop? Meld je voor de nieuwsbrief! 

Rittenkaart Voeding

Fysiomed heeft flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Vandaar dat je onze rittenkaart voor Voeding ook voor Personal Training kunt inzetten. Uiteindelijk gaat het om verbeteren van prestaties. Dit doe je door je leefstijl te optimaliseren. Daar is een gezond eet- en beweegpatroon voor nodig. 

PakkettenPrijs per pakketLesduur
4 strippen€240,0060 minuten
8 strippen€480,0060 minuten
12 strippen€720,0060 minuten
16 strippen€960,0060 minuten
20 strippen€1200,0060 minuten
40 strippen€2.400,0060 minuten

Onze voedingsspecialist

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Je kiest voor Fysiomed

Omdat wij zorg van topsportkwaliteit nastreven. Wij willen samen met jou op het hoogste podium waar je op actief bent presteren. Of je nou een topsporter, topverkoper of topbloemist bent. Bij het leveren van topsportkwaliteit hoort een betrokken, flexibele en leergierige houding. Met openingstijden tot 22:00 doordeweeks is er altijd plek wanneer het jou uitkomt. Ook in het weekend zijn wij voor jou open. Je kunt vaak dezelfde dag nog terecht. 

Ook kijken wij verder dan de pijnplek. Om zo verdere blessures waar mogelijk te voorkomen. Een duurzame behandeling, dat streven wij na. Wij geloven dat lichaam, geest en energie in balans moeten zijn om optimaal te presteren. Vandaar dat wij met veel specialisten werken. Zo kunnen wij voor iedereen maatwerk leveren. Dit alles doen wij al 30 jaar lang. Ervaring ontbreekt dus ook zeker niet. 

Wat jouw doel ook is; Energize your Goals! 

Je eerste afspraak

Een intake bestaat uit een gesprek (anamnese) en een bewegingsonderzoek. Het doel van de intake is het helder krijgen van de klacht en het in kaart brengen van herstelmogelijkheden. In samenspraak met de fysiotherapeut stel je een behandelplan op. Een intake fysiotherapie duurt 40 minuten. 

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag die niet in de lijst met veelgestelde vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.
Hoelang duurt een consult voeding?

Een consult voeding duurt in totaal 60 minuten. In dit consult bespreek je al jouw vraagstukken rondom voeding. Gezamenlijk met onze diëtist werk je aan één doel; het verbeteren van jouw prestaties in het dagelijks leven.

Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?

Eén rit heeft een geldigheid van 3 weken. Koop je een rittenkaart met 4 ritten, dan heeft deze een geldigheid van 12 weken. Wij bieden deze flexibiliteit omdat dit een kernwaarde van ons is. Wij begrijpen dat je een druk leven hebt en dat je zo nu en dan iets moet afzeggen. Dit betekent uiteraard niet dat wij je te veel ruimte geven. Die stok achter de deur blijven wij zijn.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Fysiomed?

We kunnen je het snelst helpen met het maken van een afspraak wanneer je ons belt op het nummer 020 560 89 20. Lukt het niet om nu te bellen? Dan kun je ook een mail sturen naar info@fysiomed.org of het contactformulier op deze website invullen.

Wat als ik niet kan komen of mijn afspraak vergeten ben?

Wanneer je niet kan komen, is het belangrijk dat je dit 24 uur op voorhand laat weten via mail of telefoon. We proberen dan in eerste instantie je afspraak te verplaatsen en je zo goed mogelijk verder te helpen. Lukt het niet om de afspraak opnieuw in te plannen? Dan kunnen we de afspraak tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren. Na deze tijd zijn we genoodzaakt de reeds ingeplande afspraak in rekening te brengen. Je ontvangt dan een Fysiomed factuur van € 35 voor een niet nagekomen afspraak.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download