Voedingskunde Sportdiëtetiek

Fit zijn begint bij gezond eten. Onze voedingsdeskundige en sportdiëtiste Esther van Etten geeft na een inventarisatie van je voedingspatroon (en desgewenst een bloedtest) een persoonlijk advies. Gedurende een afgesproken periode zal ze je monitoren en bijsturen om het door jou gewenste doel te bereiken. Daar heeft ze een unieke en effectieve aanpak voor. Wij helpen je graag met sportdiëtetiek in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Sportdiëtiek is beschikbaar op de volgende locaties:

Wat is voedingskunde / sportdiëtetiek?

Met voedingskunde/sportdiëtetiek wil je je voedingspatroon aanpassen om een van de volgende doelstellingen te behalen:

  • Het verbeteren van topprestaties
  • Het bereiken van een gezond lichaamsgewicht
  • Het bereiken van een gezondere leefstijl
  • Het verminderen van maag- en darmklachten

Is voedingskunde / sportdiëtetiek geschikt voor mij?

Voedingskunde/sportdiëtetiek is nuttig voor iedereen die gezonder wil leven en eten. Of je nu af wil vallen, sterker wilt worden na een operatie, geen last meer wil hebben van maag- en darmklachten of een topprestatie wil behalen. Maar ook coaches en trainers van sportclubs en ouders van kinderen in de groei kunnen met hun vraagstukken bij onze voedingsdeskundige terecht.

Je eerste afspraak

We bespreken je doelstelling waarna de voedingsdeskundige een persoonlijk plan van aanpak voor je maakt. De eerste afspraak duurt een uur. Het is het best als je al een eetdagboek van minimaal een week mee neemt. Hiervoor kun je een handig standaard dagboek opvragen via info@fysiomed.org.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media