Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Sportgeneeskunde

Jessica Gal Sportartsen is een sportmedisch adviescentrum (SMA) gevestigd in Amsterdam binnen SMC Fysiomed. Bij het SMA werken professionele sportartsen bij wie je terecht kunt voor blessureconsulten, sportgerelateerde klachten, verplichte sportkeuringen en preventieve sportmedische onderzoeken. Ook met vragen op het gebied van sport, gezondheid, en bewegen kan je bij de sportarts terecht.

Sportgeneeskunde is het medisch specialisme dat zich richt op het bevorderen van de gezondheid en belastbaarheid van (potentiële) sporters. Daarnaast richt het zich op de gezondheid van mensen met chronische aandoeningen door sport en bewegen. Het is bedoeld voor topsporters of recreatieve sporters met een blessure of sport-gerelateerde klacht en voor mensen met een (chronische) aandoening die door beweging hun gezondheid willen bevorderen. 

Voor wie

  • Sporters
  • Niet-sporters die sporten willen oppakken
  • Mensen met een (langdurige) klacht van de spieren, pezen of gewrichten
  • Chronisch zieken die hun gezondheid willen verbeteren door middel van sport.

Diensten

Kijk voor diensten en kosten op: http://www.jessicagal.nl

Bel 088-2290999 voor een afspraak.

 

extra info

Facturen dienen contant of per pin afgerekend te worden. De factuur kun je indienen bij je verzekering.

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

Sportmedisch Adviescentrum (SMA) Jessica Gal Sportartsen is aangesloten bij de FSMI en SCAS gecertificeerd. De sportartsen zijn lid van de Vereniging voor Sportgeneeskunde, KNMG, NVOMG, VNVA en zijn geregistreerd volgens het BIG-register.