Fysiomed bloedtest

Meten is weten. Wist je dat jouw bloedwaarden veel over jouw gezondheid kunnen zeggen? Bij een Fysiomed bloedtest wordt aan de hand van een kleine vingerprik pijnloos bloed afgenomen. Vervolgens worden jouw bloedwaarden in een professioneel lab onderzocht, waarna je een uitgebreid rapport ontvangt. Je bespreekt de resultaten met een van onze Fysiomed specialisten en krijgt praktische adviezen mee om – indien nodig – je bloedwaarden te verbeteren.

Het Test Center bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is een Fysiomed bloedtest?

Tijdens een Fysiomed bloedtest wordt pijnloos via de vinger een paar druppels bloed afgenomen. Vervolgens wordt jouw bloed in een professioneel lab gecheckt op de volgende waarden:

 • Vitaminde B12 – abnormaal hoge of lage waarde kan wijzen op verschillende gezondheidsproblemen – een vitamine B12-tekort kan veroorzaakt worden door slechte voeding, slechte opname van vitamine B12 in de darmen, maag-darmproblemen, bepaalde medicijnen of door een genetische aanleg
 • Cholesterol – hoge waarde kan wijzen op een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, zoals een hartaanval of beroerte – kan ook aangeven dat er sprake is van een ongezonde levensstijl, zoals een dieet met veel verzadigde vetten, weinig lichaamsbeweging, roken of overgewicht
 • TSH – hoge waarde kan wijzen op hypothyreoïdie, wat betekent dat de schildklier niet voldoende schildkierhormoon produceert – dit kan leiden tot symptomen zoals vermoeidheid, gewichtstoename, depressie en een traag metabolisme – omgekeerd kan een lage waarde wijzen op hyperthyreoïdie
 • ALAT & ASAT – hoge waarden kunnen wijzen op leverbeschadiging of leverziekten

 

De bloedtest wordt afgenomen door een Fysiomed professional. Ongeveer een week later worden de resultaten persoonlijk besproken en ontvang je daarbij gepaste objectieve adviezen.

Voor slechts 165 euro ontvang je:

 • korte intake incl. bespreking hulpvraag
 • pijnloze bloedafname via vingerprik
 • professioneel en veilig labonderzoek bloedwaarden
 • uitgebreide vervolgafspraak incl. bespreken resultaten en persoonlijke adviezen

Fysiomed wordt gemiddeld beoordeeld met een 4,8 uit 5!

Meer dan 230 beoordelingen!

Waarom is een Fysiomed bloedtest geschikt voor jou?

 • Je probeert gewicht te verliezen maar niets lijkt te werken?
 • Je wil objectief weten hoe het met jouw gezondheid gesteld is?
 • Je bent regelmatig heel moe en slapen lijkt niet te helpen?
 • Je denkt dat je schildklier niet (meer) optimaal werkt?
 • Je wil in een veilige omgeving jouw bloed laten testen op bovenstaande waarden?

 

Een Fysiomed bloedtest geeft objectieve inzicht in jouw gezondheid. Een bloedtest in combinatie met een InBody Health Scan of Algemene gezondheidstest geeft een totaalbeeld van jouw gezondheid.

Laat niets aan het toeval over en plan vandaag nog jouw test!

Onze Test Center specialisten

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media