Meer voor elkaar krijgen
door optimale begeleiding

GYM training

In The GYM train je met de beste apparatuur, de beste oefeningen én de beste begeleiding. We zijn open voor zowel mensen die bij ons aan het revalideren zijn als voor mensen die optimaal willen trainen onder de beste begeleiding. Onze (topsport)fysio’s en -trainers staan voor je klaar om je optimaal fit te krijgen.

Revalidatie & Performance

Als je revalideert is het belangrijk om goed te trainen zodat je zo goed mogelijk herstelt en ervoor zorgt dat je blessure niet meer terugkomt.

Als je blessurevrij bent wil je wellicht zo fit mogelijk zijn of je wil preventief trainen. Dan wil je getest worden om inzicht te krijgen in je niveau, wil je een op-maat-gemaakt schema en wil je graag de beste begeleiding. Op zowel lichamelijk, mentaal als energetisch vlak.

Of je nou preventief aan de slag wilt of omdat je een topprestatie wilt halen, of dat nou het lopen van de halve marathon is, het EK voetbal spelen of de Alpe d’Huzes beklimmen. Kom langs, kom sfeer proeven en kennismaken, we leiden je trots rond en vertellen je hoe we je kunnen helpen je doel te bereiken.