Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Therapie bij niet-aangeboren hersenletsel

Ben je op zoek naar een sportschool waar mensen met hersenletsel kunnen trainen? Dan hebben we goed nieuws! Na een intensief scholings- en adviestraject heeft SMC Fysiomed het certificaat ‘Bewegingsdeskundige niet- aangeboren hersenletsel’ in ontvangst mogen nemen, als bewijs dat mensen met hersenletsel hier veilig en effectief kunnen sporten.

Sporten is van groot belang voor deze doelgroep, om deze reden is de Edwin van der Sar Foundation in samenwerking met de Hersenstichting het initiatief Meet me at the Gym gestart om mensen met een beperking te motiveren en stimuleren om te blijven sporten. Sporten zorgt namelijk voor een verbetering van de hersenfuncties, geeft positieve energie en kan de kans op een terugval verkleinen.

Voor wie

Voor mensen met niet- aangeboren hersenletsel die de resultaten die zijn bereikt tijdens de revalidatieperiode willen voortzetten.

Je eerste afspraak

Je eerste afspraak duurt 40 minuten. Tijdens de intake wordt het trainingsplan met jou doorgesproken.

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.