Fysiotherapie en
28 andere specialismen

Voedingskunde/sportdiëtetiek

Fit zijn begint bij gezond eten. Onze voedingsdeskundige en sportdiëtiste Esther van Etten geeft na een inventarisatie van je voedingspatroon (en desgewenst bloedtest) een persoonlijk advies. Gedurende een afgesproken periode zal ze je monitoren en bijsturen om het door jou gewenste doel te bereiken. Daar heeft ze een unieke en effectieve aanpak voor. 

Doelstellingen:     
   

  • Het verbeteren van topprestaties
  • Het bereiken van een gezond lichaamsgewicht
  • Het bereiken van een gezondere leefstijl
  • Het verminderen van maag- en darmklachten

Voor wie

Voor iedereen die gezonder wil leven en eten. Of je nu af wilt vallen, sterker wilt worden na een operatie, geen last meer wilt hebben van maag- en darmklachten of een topprestatie wilt behalen. Maar ook coaches en trainers van sportclubs en ouders van kinderen in de groei kunnen met hun vraagstukken bij onze voedingsdeskundige terecht.

Je eerste afspraak

We bespreken je doelstelling waarna de voedingsdeskundige een persoonlijk plan van aanpak voor je maakt. De eerste afspraak duurt een uur. Het is het best als je al een eetdagboek van min. 1 week meeneemt. Hiervoor kun je een standaard dagboek opvragen bij info@fysiomed.org.

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak

Extra info

Verhinderd? Annuleer je afspraak minstens 24 uur van tevoren. Bij annulering korter dan 24 uur van tevoren, behouden we het recht deze (behandel)afspraak in rekening te brengen.

De kosten kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Je dient zelf de nota bij jouw zorgverzekeraar in. De vergoeding kan bij een uitgebreide aanvullende verzekering oplopen tot 100%. Check je polisvoorwaarden! Esther heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. 

Esther is lid van de NVD (Nederlandse Vereniging van Diëtisten), de VSN (Vereniging Sportdietetiek Nederland) en is ingeschreven is SCAS gecertificeerd (kwaliteitsregister).

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://www.esthervanetten.nl/

Bel 020 560 89 20 voor een afspraak.