Maak een afspraak

We komen graag in contact

Heb je last van een blessure? Staat deze blessure prestaties in de weg? Wil je gezonder leven? Wil je de beste versie van jezelf worden? Ben je doorverwezen door een huisarts voor fysiotherapie? Of wil je in het dagelijks leven graag je prestaties verbeteren? Wat je vraag ook is, we helpen je graag verder!

Fysiomed Amsterdam

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag die niet in de lijst met veelgestelde vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.
Heb ik voor fysiotherapie een verwijzing nodig van de huisarts?

Ja! Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts om langs te komen. Je kunt ons direct bellen voor het inplannen van een afspraak op 020 560 8920. Wij zijn ook bereikbaar via info@fysiomed.org.

Hoe lang is mijn rittenkaart geldig?

Eén rit heeft een geldigheid van 3 weken. Koop je een rittenkaart met 4 ritten, dan heeft deze een geldigheid van 12 weken. Wij bieden deze flexibiliteit omdat dit een kernwaarde van ons is. Wij begrijpen dat je een druk leven hebt en dat je zo nu en dan iets moet afzeggen. Dit betekent uiteraard niet dat wij je te veel ruimte geven. Die stok achter de deur blijven wij zijn.

Hoe wordt het geregeld met de facturen voor mijn behandelingen?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent of een traject hebt vanuit de basisverzekering, versturen wij de facturen in veel gevallen direct naar je zorgverzekering. Je hoeft hiervoor dus niets te doen. Indien we geen contract hebben met jouw zorgverzekeraar, dien je de factuur zelf te voldoen en kan je deze achteraf declareren bij de zorgverzekeraar. Indien je niet aanvullend verzekerd bent, ontvang je de facturen via de mail (via onze partner Flux).

Hoe kan ik een afspraak maken bij Fysiomed?

We kunnen je het snelst helpen met het maken van een afspraak wanneer je ons belt op het nummer 020 560 89 20. Lukt het niet om nu te bellen? Dan kun je ook een mail sturen naar info@fysiomed.org of het contactformulier op deze website invullen.

Wat als ik niet naar Fysiomed kan komen? Is een huisbezoek mogelijk?

Ja, dat kan. Neem voor de mogelijkheden telefonisch contact met ons op.

Krijg ik fysiotherapie vergoed uit mijn basisverzekering?

Fysiotherapie zit voor een deel in het basispakket van de zorgverzekering. Dit hangt af van je leeftijd en/of je een aandoening hebt die op de chronische lijst aandoeningen staat. De eerste 9 behandelingen voor jongeren tot 18 jaar worden vergoed. Zijn er meer behandelingen nodig? Dan kan dit eventueel verhoogd worden tot 9 extra behandelingen in overleg met de zorgverzekeraar. Jongeren met een chronische aandoening krijgen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. De chronische aandoening moet dan wel op de lijst met chronische aandoeningen staan. Behandelingen voor personen ouder dan 18 jaar met een chronische code, krijgen fysiotherapie vergoed vanaf de 21ste behandeling. De eerste 20 behandelingen betaal je dus zelf of worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Let wel op dat deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar. Vanaf de 21e behandeling komen de kosten ten laste van de basisverzekering. Belangrijk om te weten: fysiotherapie uit de basisverzekering valt ook onder het wettelijk eigen risico.

Krijg ik manueel therapie vergoed uit mijn basisverzekering?

Manueel therapie valt bij de meeste zorgverzekeraars onder 'fysiotherapie'. Manuele therapie wordt niet vergoedt vanuit de basisverzekering. Dit specialisme valt onder alternatieve geneeswijzen. 

Hoeveel kost Personal Training bij Fysiomed in Amsterdam Zuid?

Bij Fysiomed betaal je slechts € 60 per Personal Training sessie van 60 minuten. Aan deze competetieve prijs vind je nergens anders in Amsterdam Zuid dezelfde kwalitatieve training! De trainingen wordt gegeven door ervaren trainers met ieder hun eigen expertise. Na een eerste gesprek kijken we samen welke trainer het best bij jou past. Alle personal trainers werken nauw samen met onze fysiotherapeuten en andere specialisten, die zich in hetzelfde pand bevinden. Wil je afvallen, blessures voorkomen, fitter en energieker worden en/of spiermassa opbouwen? Dit en nog veel meer kan allemaal bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. Onze personal trainers zijn er om jouw gezondheidsdoelen te realiseren! Hier zie je de volledige prijslijst.

Wat neem ik mee naar mijn eerste afspraak?

 

Waar kan ik parkeren bij Fysiomed in Amsterdam Zuid?

Op het IJsbaanpad kan je meestal makkelijk parkeren langs de weg. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor € 5 per uur betaalt. Fysiomed heeft ook eigen parkeerplaatsen achter het gebouw. Wil je hier gebruik van maken? Kies dan voor een dagkaart van € 6 per dag of een maandabonnement van € 25 per maand. Je kan deze voor of na je bezoek aanschaffen bij onze front office.

Wat als ik niet kan komen of mijn afspraak vergeten ben?

Wanneer je niet kan komen, is het belangrijk dat je dit 24 uur op voorhand laat weten via mail of telefoon. We proberen dan in eerste instantie je afspraak te verplaatsen en je zo goed mogelijk verder te helpen. Lukt het niet om de afspraak opnieuw in te plannen? Dan kunnen we de afspraak tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren. Na deze tijd zijn we genoodzaakt de reeds ingeplande afspraak in rekening te brengen. Je ontvangt dan een Fysiomed factuur van € 45 voor een niet nagekomen afspraak.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download