Podotherapie

Onze voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ze dragen ons en brengen ons van A naar B. Daarmee hebben ze ook een zware functie; klachten aan je voet levert veel problemen op. Een podotherapeut kan je daar gelukkig bij helpen. Wij helpen je graag met podotherapie in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Wat is podotherapie?

Lichamelijke klachten kunnen voortkomen uit een standsafwijking of een disfunctie van de voet. Dit kan leiden tot een veranderd looppatroon waardoor er klachten kunnen ontstaan aan voet, enkel, knie, heup of lage rug. Om deze problemen op een goede manier te kunnen verhelpen is het belangrijk te onderzoeken waar de oorzaak van de klacht vandaan komt. Aan de hand hiervan wordt een passende oplossing gezocht die wordt afgestemd op jouw persoonlijke klachten.

Is podotherapie geschikt voor jou?

Podotherapie kan helpen bij mensen die klachten hebben door het afwijkend functioneren van de voet of looppatroon. Podotherapie heeft als doel:

  • Oplossen van voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten
  • Verbeteren van looppatroon
  • Verbeteren van houding
  • Oplossen van de afwijkende stand van de gewrichten in de voet

Je eerste afspraak

Tijdens de intake onderzoeken we de oorzaak van de klacht en stellen we aan de hand daarvan een behandelplan op. De eerste afspraak duurt 45 minuten.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download