Rehab Gym

Fysiomed gelooft in de kracht van bewegen. Grote kans dus dat jouw fysiotherapeut je niet alleen op de bank zal behandelen, maar ook met jou de Gym in gaat. Op deze manier zal je nog sneller weer helemaal topfit zijn en alles kunnen wat je voordien ook kon (of zelfs nog meer). Iedereen die in onze Rehab Gym traint, is verbonden met een Fysiomed professional. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze Gym hoog houden. 

Rehab gym is beschikbaar op de volgende locaties:

Wat is de Rehab Gym?

Onze Rehab Gym bestaat uit een cardio en grote Gym ruimte. Omdat we bij Fysiomed geloven in de kracht van bewegen, zullen onze fysiotherapeuten en manueel therapeuten jou zo snel mogelijk weer op het (sport)veld willen krijgen. Om hiervoor te kunnen zorgen, hebben we een professionele Rehab Gym voor je ingericht. Je vindt er alle nodige professionele aparatuur die je nodig hebt om weer helemaal topfit te worden. Tijdens je behandeling is de kans groot dat je samen met jouw fysiotherapeut naar de Rehab Gym gaat. 

Iedereen die in onze Gym traint heeft een Gym-abonnement of strippenkaart nodig, ook wanneer je met de fysiotherapeut in de Gym traint. Dit is dus de reden waarom jouw fysiotherapeut je adviseert om een Gym-abonnement of strippenkaart aan te schaffen. Dit zorgt alleen maar voor een beter en sneller herstel!

Trainen in onze Rehab Gym kan alleen indien je verbonden bent met een Fysiomed professional. Zo kunnen wij ervoor waken dat de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd blijft. Het is dus niet mogelijk om je vrij in te schrijven in onze Rehab Gym.

Fysiomed wordt gemiddeld beoordeeld met een 4,8 uit 5!

Meer dan 230 beoordelingen!

Waarom is de Rehab Gym geschikt voor jou?

Wanneer je bij Fysiomed revalideert, weet je dat bewegen belangrijk voor je is. Dit wordt bij ons onmiddellijk in de praktijk omgezet. Je traint (samen met je fysiotherapeut) in een veilige omgeving en krijgt ook de kans om, eventueel aan de hand van een persoonlijk trainingsschema, zelfstandig verder te trainen. Jouw Fysiomed professional bespreekt samen met jou wat voor jou de beste manier is om zo snel mogelijk weer topfit te zijn.

Onze Rehab Gym specialisten

Onze Fysiomed specialisten geloven in de kracht van bewegen. In de Rehab Gym train je samen met jouw fysio- of manueel therapeut voor een sneller herstel. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media