Manueel therapie

Bij onder andere rug- en nekklachten kan manueel therapie voor verlichting zorgen. Een manueel therapeut heeft na een opleiding fysiotherapie een driejarige opleiding gevolgd. Het doel van manueel therapie is altijd dat je weer klachtenvrij kunt bewegen. Wij helpen je graag met manueel therapie in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Wat is manueel therapie?

Bewegingsstoornissen worden vaak veroorzaakt door gewrichten, waardoor ze pijn gaan doen. Een manueel therapeut kijkt bij klachten altijd naar je gewrichten en houding. De behandelingen zijn erop gericht om de bewegingsvrijheid van de gewrichten te vergroten.

Is manueel therapie geschikt voor jou?

Wanneer je last hebt van acute of chronische pijnklachten in je gewrichten, kan een manueel therapeut je vaak goed helpen. Mensen met acute en chronische pijnklachten en functiestoornissen in het lichaam en wervelkolom voelen vaak direct verschil na hun afspraak met een manueel therapeut.

Je eerste afspraak

Gedurende de intake bespreken we vraagstelling en plan van aanpak. De eerste afspraak duurt 40 minuten. De manueel therapeut kijkt naar je gewrichten en houding en gaat, waar het kan, meteen aan de slag.

Je zorgverzekering

Declaraties verlopen via je ziektekostenverzekering. Controleer je polis om in te zien hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download