Oefentherapie Mensendieck

Hoe we in het dagelijks leven bewegen, heeft veel invloed op onze gezondheid. Onze gebruikelijke houdingen en manieren van bewegen, kunnen bepaalde spieren en gewrichten belasten of juist niet. De juiste houding zorgt voor een goed evenwicht en pijnloos bewegen. Oefentherapie mensendieck helpt je daarbij. Wij helpen je graag met oefentherapie in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Wat is oefentherapie mensendieck?

Oefentherapie mensendieck is gericht op het verbeteren van de houding die je in het dagelijks leven aanhoudt. Wanneer je niet de juiste houding hebt, kunnen klachten ontstaan en aanhouden. Een Mensendieck therapeut stelt naar aanleiding van jouw specifieke situatie vast welke oefeningen jou kunnen helpen om beter te bewegen en daarmee je klachten kunnen verhelpen.

Is oefentherapie mensendieck geschikt voor jou?

Deze therapie kan geschikt zijn voor jou als je:

  • (plotselinge) lichamelijke klachten hebt in je bekken, rug, nek en schouder of last hebt van hoofdpijn.
  • Aanhoudende klachten hebt zoals werkgerelateerde RSI/CANS, fybromyalgie, zwangerschapsgerelateerde bekkeninstabiliteit, aanhoudende stress en spanningen.
  • Voor kinderen en mensen met specifieke houdingsproblematiek zoals congenitale of juveniele scoliose, reumatoïde artritis, multiple sclerose, artrose e.a.

Je eerste afspraak

Tijdens de eerste afspraak bespreken we je vraagstuk en het plan van aanpak.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken. Kom langs in Amsterdam Zuid!

Volg ons op social media

File download