EPTE-therapie

Langdurige peesklachten? Niet kunnen sporten? Alles geprobeerd om hier vanaf te komen? Dan hebben wij daar een oplossing: EPTE-therapie, speciaal ontwikkeld voor pijnlijke pezen. Wij helpen je graag met EPTE-therapie in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

EPTE-therapie is beschikbaar op de volgende locaties:

Wat is EPTE-therapie?

De pees wordt op een pijnvrije manier met een dunne naald behandeld en vindt onder echogeleide elektrolyse plaats, waardoor in 5 behandelingen de pijn aanzienlijk afgenomen is en men weer stukken beter kan functioneren.

Is EPTE-therapie geschikt voor jou?

EPTE-therapie is geschikt voor mensen met peesklachten:

  • Schouderpees
  • Elleboogpees
  • Kniepees
  • Achillespees
  • Voetzoolpees

Je eerste afspraak

Tijdens de intake wordt met jou doorgesproken of EPTE-therapie op jouw klachtenpatroon een positieve uitwerking zal hebben. De eerste afspraak duurt 40 minuten.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media