Health Club

De Health Club is de omgeving waar we samen werken aan je gezondheid en fitheid. De focus ligt op voorkomen van blessures en het optimaliseren van (sport)prestaties en leefstijl. Je bent op het juiste adres als jij je gezondheid wil optimaliseren door middel van training, voeding en/of leefstijl. Kies voor een flexibel creditsysteem of volg één van onze resultaatprogramma’s.

De fysiomed health club in Amsterdam
De Health Club is beschikbaar op de volgende locaties:

Welkom in de Health Club

Zo behalen we prestaties

Kom je trainen om een bepaalde (sport)prestatie te behalen? Wil je preventief blessures voorkomen en pijnvrij door het leven? We willen je hoe dan ook zien slagen! Samen stellen we een persoonlijk plan op om daar te komen.

Alles onder één dak

Leefstijlcoaches, personal trainers, diëtisten én jouw fysiotherapeut. Iedereen werkt samen om jouw doel te behalen. Na herstel van een blessure zal jouw fysiotherapeut of andere specialist altijd geraadpleegd worden. Als je sterker wilt worden door je spiermassa te laten groeien en/of gewicht wilt verliezen, is de begeleiding van een personaltrainer en diëtist de beste keuze.

Dit heb je daarvoor nodig

Een prettige omgeving is stimulerend wanneer je werkt aan een betere balans tussen lichaam, geest en energie. De Fysiomed Health Club is daarom niet zomaar een gym. We werken met de nieuwste apparatuur en methodieken en gaan voor een persoonlijke en professionele aanpak. We begeleiden je zoals jij dat prettig vindt. 

Kies Flexibiliteit of Commitment

Bij de Fysiomed Health Club geloven we niet in langlopende abonnementen die niet gebruikt worden. Je kiest voor flexibele Health Club Credits of gaat een commitment aan voor één van onze Health Club Programma’s. Wij bieden een selectie aan leefstijlproducten die jij kunt inzetten aan de hand van jouw gezondheidsdoelen. 

Wat heb jij nodig om jouw doel te behalen?

Health Club Credits

Je schaft een bepaalde hoeveelheid Health Club Credits aan en jij bepaalt zelf waar je deze voor gebruikt. Voedingsadvies, leefstijlcoaching en/of personal training. Jij bent de baas!

Je kunt een credit inzetten om samen met een Personal Trainer de gym in te gaan. Jouw trainer maakt een persoonlijk trainingsplan en zorgt ervoor dat je de oefeningen technisch correct uitvoert. Door middel van verschillende tests maken we jouw resultaten meetbaar en kan je zelf jouw progressie checken. Wil je liever een persoonlijk trainingsschema voor thuis? Ook dat kan met jouw aangekochte Health Club Credits. Heb je altijd al eens samen met een Diëtist naar je voedingspatronen willen kijken? Dan plan je makkelijk zelf een gesprek in via onze Health Club app. Ervaar je veel stress of lukt het niet om bepaalde gewoontes vast te houden? Dan is een gesprek met onze Leefstijlcoach misschien wat voor jou!

Health Club Programma’s

Ben je vastberaden je doel te behalen? Ga dan een commitment aan met onze Health Club specialisten. Kies het programma dat het best bij jouw doel past en wij zorgen voor een presoonlijke invulling en plan van aanpak. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is het plan volgen. Het doel bereikt zich dan vanzelf.

Fysiomed wordt gemiddeld beoordeeld met een 4,8 uit 5!

Meer dan 230 beoordelingen!

Een health club training bij Fysiomed in Amsterdam
De gym van de Fysiomed Health Club

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

De coaches en trainers van Fysiomed Health Club werken vanuit het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Onze locatie is ingericht om optimaal te kunnen presteren en revalideren. Wij beschikken over de beste coaches en trainers. Samen werken wij in een prettige omgeving om jouw prestaties te optimaliseren. Ook beschikken wij over beste apparatuur om mee te trainen. 

Binnen Fysiomed hebben wij ook fysiotherapeuten, psychologen en bewegingswetenschappers die nauw met de professionals van de Health Club samenwerken. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor een optimale preventie en prestatie en kom langs bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. 

Begeleiding ingericht voor topprestaties

Tijdens de intake door één van onze Health Club specialisten wordt bepaald in welk stadium je je bevindt wat betreft je fitheid en gezondheid. Wil je (preventief) aan je gezondheid werken of wil je een top(sport)prestatie behalen?

Onze specialismen

Gezondheidsbegeleiding bij Fysiomed Amsterdam

Programma's

Voedingsworkshop bij Fysiomed in Amsterdam

Workshops

Hoogtetraining bij Fysiomed in amsterdam

Hoogtetraining

Personal Group Training

Fysiomed voor Bedrijven

Personal training

Leefstijlcoaching

Duo training

Voedingsadvies

Ons top team

Ons team heeft maar één doel: jou helpen je prestaties te optimaliseren.

Health Club programma's

Wil je garantie op succes? Dan zijn onze Health Club Programma’s wat voor jou! Gewicht verliezen, sportspecifieke doelen of je algehele leefstijl verbeteren? Onze Health Club biedt zowel individuele als gezamelijke programma’s in kleine groep.

Postnataal Trainingsprogramma

Menopauze Leefstijlprogramma

Anti Burn-Out Leefstijlprogramma

Anti-Stress Leefstijlprogramma

Jongeren Voedingsprogramma

Triatlon Voedingsprogramma

Voetbal Voedingsprogramma

Spiergroei Voedingsprogramma

Marathon Voedingsprogramma

PRO Fit Programma

Amsterdam Marathon Progamma – VOL

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag die niet in de lijst met veelgestelde vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Fysiomed?

We kunnen je het snelst helpen met het maken van een afspraak wanneer je ons belt op het nummer 020 560 89 20. Lukt het niet om nu te bellen? Dan kun je ook een mail sturen naar info@fysiomed.org of het contactformulier op deze website invullen.

Een afspraak personal training duurt altijd 60 minuten.

Een eerste afspraak duurt altijd minimaal 60 minuten. Een vervolgafspraak kan, afhankelijk van jouw persoonlijke hulpvraag en de frequentie van afspraken, korter zijn. Bijvoorbeeld een half uur.

Eén credit heeft een geldigheid van 3 weken. Koop je 4 credits, dan hebben deze credits allemaal een geldigheid van 12 weken. Wij bieden deze flexibiliteit omdat dit een kernwaarde van ons is. Wij begrijpen dat je een druk leven hebt en dat je zo nu en dan iets moet afzeggen. Dit betekent uiteraard niet dat wij je te veel ruimte geven. Onze trainers, leefstijlcoaches en diëtisten zijn jouw stok achter de deur.

Wanneer je niet kan komen, is het belangrijk dat je dit 24 uur op voorhand laat weten via mail of telefoon. We proberen dan in eerste instantie je afspraak te verplaatsen en je zo goed mogelijk verder te helpen. Lukt het niet om de afspraak opnieuw in te plannen? Dan kunnen we de afspraak tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren. Na deze tijd zijn we genoodzaakt de reeds ingeplande afspraak in rekening te brengen. Je ontvangt dan een Fysiomed factuur van € 45 voor een niet nagekomen afspraak.

Dit kan telefonisch op het nummer 020 560 89 20 door het inspreken van de voicemail of per mail naar info@fysiomed.org

Op het IJsbaanpad kan je meestal makkelijk parkeren langs de weg. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor € 5 per uur betaalt. Fysiomed heeft ook eigen parkeerplaatsen achter het gebouw. Wil je hier gebruik van maken? Kies dan voor een dagkaart van € 6 per dag of een maandabonnement van € 25 per maand. Je kan deze voor of na je bezoek aanschaffen bij onze front office.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media