Health Club

Welkom in de Fysiomed Health Club

De Health Club is de omgeving waar jij je gezondheid optimaliseert. De focus ligt op voorkomen van blessures, ook wel preventie genoemd en het optimaliseren van prestaties in het dagelijks leven. Je bent op het juiste adres als jij je leefstijl wil optimaliseren samen met een Leefstijlcoach, wil trainen in onze gym, zelfstandig of met een Personal Trainer, voedingsadvies wil ontvangen van onze Diëtisten of een Small Group Training wil volgen. Geen uitdaging is ons te groot!

gym1

Welkom in de Health Club

Zo behalen we prestaties

Kom je trainen om een bepaalde prestatie te behalen? Vet! We willen je hoe dan ook zien slagen. Samen stellen we een plan op om daar te komen. In het geval van herstel zijn er natuurlijk oefeningen die een fysiotherapeut of andere specialist je aanraadt. Als je wil trainen om aan te komen in spiermassa of juist wil afvallen is de begeleiding van een personal trainer geschikt.

Dit heb je daarvoor nodig

Een prettige omgeving is stimulerend wanneer je werkt aan een betere balans tussen lichaam, geest en energie. The GYM is daarom niet zomaar een gym. We werken met de nieuwste apparatuur en methodieken, gaan voor een persoonlijke aanpak en begeleiden je zoals jij dat prettig vindt. Soms heb je een duwtje in de rug nodig om je grenzen te verleggen. Ook dat bieden onze specialisten je.

Jouw gezondheid op NR. 1

Bij de Fysiomed Health Club staat flexibiliteit hoog in het vaandel. Wij bieden een selectie aan leefstijlproducten die jij kunt inzetten aan de hand van jouw gezondheidsdoelen. Je schaft een rittenkaart aan en samen met je leefstijlcoach bepaal je de focus voor de komende periode.

Zo kun je een strip inzetten om samen met een Personal Trainer de gym in te gaan om te trainen. Heb je de mogelijkheid om een lichaamstest te doen om inzicht te krijgen in je lichaam en resultaten te vergelijken. Of ga je samen met een diëtist kijken naar je voedingspatronen. Ook kun je een coachingsgesprek voeren en aan de slag gaan met een vernieuwd trainingsschema!

De strippen hebben een langdurige geldigheid. Zo steunen wij je in je drukke dagelijkse leven om te kunnen schuiven waar nodig. Elke strip heeft een geldigheid van 3 weken. Wat natuurlijk niet betekent dat wij geen stok achter de deur zijn voor je. 

Mink Peeters - Fysiomed GYM
Fysiomed GYM
Personal Training bij Fysiomed GYM

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

De coaches en trainers van Fysiomed Health Club werken vanuit het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Onze locatie is ingericht om optimaal te kunnen presteren. Wij beschikken over de beste coaches en trainers. Samen werken wij in een prettige omgeving om te prestaties te optimaliseren. Ook beschikken wij over beste apparatuur om mee te trainen. 

Binnen Fysiomed hebben wij ook fysiotherapeuten, psychologen en bewegingswetenschappers. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor een optimale preventie en prestatie en kom langs bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. 

Begeleiding ingericht voor optimale prestaties

Tijdens de intake door één van onze medewerkers wordt bepaald in welk stadium je je bevindt wat betreft je fitheid en gezondheid. Ben je geblesseerd of wil je een topprestatie behalen?

Onze specialismen

(top) Sport diëtetiek

Duo Training

Leefstijlcoaching

Personal Training

Small Group Training

Vitaliteitscoaching voor Bedrijven

Voeding

Ons top team

Ons team heeft maar één doel: jou helpen je prestaties te optimaliseren.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken. Kom langs in Amsterdam Zuid!

Volg ons op social media

File download