Veldtraining

Veldtrainingen bij Fysiomed zijn de laatste stap om je revalidatie af te ronden of prestaties op het veld te optimaliseren. Door het volgen van veldtrainingen ben je klaar voor het echte werk op het veld. Wij helpen je graag met veldtraining bij onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Revalidatie

Veldrevalidatie is een cruciale onderdeel in de laatste fase van de revalidatie. Het doel van de veldrevalidatie is om atleten te ondersteunen in hun terugkeer richting sport na een blessure. De trainingen richten zich op het terugwinnen van bewegingskwaliteit en opbouwen van conditionele- en sport specifieke vaardigheden. Al deze vaardigheden worden terug gebracht naar het niveau waarop de atleet kan aansluiten bij het team of terug kan keren op wedstrijd niveau.

Performance

Performance training op het veld is van groot belang om prestatie verbetering in de gegeven sport te bewerkstelligen. De personal trainingen op het veld richten zich op het verbeteren van de bewegingskwaliteit, conditionele- en sport specifieke vaardigheden.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download