Veldtraining

Veldtrainingen bij Fysiomed zijn de laatste stap om je revalidatie af te ronden of prestaties op het veld te optimaliseren. Door het volgen van veldtrainingen ben je klaar voor het echte werk op het veld. Wij helpen je graag met veldtraining bij onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Veldtraining is beschikbaar op de volgende locaties:

Veldrevalidatie

Veldrevalidatie is een uniek concept bij Fysiomed. Wij weten hoe belangrijk het is om na revalidatie onmiddellijk op het veld te kunnen presteren. Veldtraining is daarom een cruciaal onderdeel in de laatste fase van je revalidatie. Het doel van veldrevalidatie is om atleten te ondersteunen in hun terugkeer richting sport na een blessure. De trainingen richten zich op het terugwinnen van bewegingskwaliteit en opbouwen van conditionele- en sportspecifieke vaardigheden. Al deze vaardigheden worden teruggebracht naar het niveau waarop de atleet kan aansluiten bij het team of terug kan keren op wedstrijdniveau.

Fysiomed wordt gemiddeld beoordeeld met een 4,8 uit 5!

Meer dan 230 beoordelingen!

Presteren op het veld

Wil je na je revalidatie opnieuw op hetzelfde niveau kunnen presteren op het veld? Vraag je fysio om in de laatste fase van je revalidatie aan te sluiten bij onze unieke veldtrainingen. Heb je interesse in veldtrainingen bij Fysiomed? Maak een afspraak bij één van onze (sport)fysiotherapeuten en zij verwijzen je door indien je in aanmerking komt voor veldrevalidatie.

Veldtraining Fysiomed

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media