Voedingsadvies

Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl en het behalen van optimale (sport)prestaties. Onze voedingscoaches zijn allemaal professionele diëtisten. Zij geloven in een gepersonaliseerde aanpak die volledig aansluit op jouw persoonlijke leefstijl en doelen. In combinatie met leefstijlcoaching en (personal) training zet je een mooie stap naar een gezond(er) leven. Wij helpen je graag met voeding in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

De Fysiomed Health Club bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is voedingsbegeleiding?

Gewicht verliezen of aankomen in gewicht? Wij geloven niet in ‘quick fixes’, maar in leefstijlveranderingen voor de lange termijn. Rekening houdend met jouw leef- en sportgewoontes. Zo maak je samen met jouw voedingscoach stap voor stap een verbetering en optimaliseer jij je leefstijl. Ons doel is om jou slimmer te maken op het gebied van voeding. Hierdoor groeit je bewustwording en kan je nadien (zonder gebeleiding) verder voor de rest van je leven.

Waarom is voedingsadvies geschikt voor jou?

Onze voedingscoaches kunnen iets voor jou betekenen wanneer je:

  • Alles qua voeding en dieet al geprobeerd hebt, maar niets lijkt te werken
  • Gewicht wilt verliezen of aan wilt komen op een gezonde blijvende manier
  • Meer over je lichaam en jezelf wilt leren om veranderingen op lange termijn te realiseren
  • Een voedingsplan zoekt dat aansluit op jouw persoonlijke (sport)behoefte
  • Wilt sparren met een voedingsspecialist over jouw persoonlijke voedingsvraagstukken
  • Op zoek bent naar een flexibel systeem, zonder abonnementen of verplichtingen
  • De optimale voeding voor jouw (sport)prestaties zoekt
Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media