Fysiotherapie

Een blessure, wij weten als geen ander dat het niet fijn is. Je maakt een verkeerde beweging, wordt geraakt door een tegenstander op het sportveld of zet in één keer te veel kracht. Het belemmert je. Gelukkig zijn wij er om je hierbij te begeleiden. We gaan samen met jou trainen om je lichaam zo sterk, soepel en weerbaar mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je klacht niet meer terugkomt. Onze fysio’s denken holistisch, denken verder dan de pijnplek en doen er alles aan om je zo snel en goed mogelijk te laten functioneren en presteren. Wij helpen je graag met fysiotherapie in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Fysiotherapie bij Fysiomed in Amsterdam zuid
Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Bij het specialisme ‘Fysiotherapie’ bij Fysiomed doorloop je altijd de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Waarvan de volgorde niet leidend is. Aan de hand van een diagnose wordt een klacht vastgesteld. Afhankelijk van de klacht wordt er een behandelplan opgesteld. Waarin de drie T’s: Treatment, Testing en Training continu terugkomen. 

Fysiotherapie bij Fysiomed in Amsterdam zuid
Fysiotherapie behandeling

Wat jij nodig hebt, hebben wij in huis

De fysiotherapeuten van Fysiomed werken vanuit het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid. Onze locatie is ingericht om optimaal te kunnen presteren. Wij beschikken over de beste fysiotherapeuten, een prettige sfeer om te revalideren en beste apparatuur om mee te trainen. Fysiomed beschikt over 25 behandelkamers en een ruime gym om in te trainen. 

Binnen Fysiomed hebben wij ook personal trainers, psycholoog, diëtist. Zo creëren we een omgeving waar jij je doelen kunt behalen. Wat wij ook doen, jij bent de sleutel tot jouw succes. Kies voor een optimale revalidatie en kom langs bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. 

Onze specialismen

Dry needling

Echografie

EPTE-therapie

Shockwave therapie

Ons top team

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Je kiest voor Fysiomed

Omdat wij zorg van topsportkwaliteit nastreven. Wij willen samen met jou op het hoogste podium waar je op actief bent presteren. Of je nou een topsporter, topverkoper of topbloemist bent. Bij het leveren van topsportkwaliteit hoort een betrokken, flexibele en leergierige houding. Met openingstijden tot 22:00 doordeweeks is er altijd plek wanneer het jou uitkomt. Ook in het weekend zijn wij voor jou open. Je kunt vaak dezelfde dag nog terecht. 

Ook kijken wij verder dan de pijnplek. Om zo verdere blessures waar mogelijk te voorkomen. Een duurzame behandeling, dat streven wij na. Wij geloven dat lichaam, geest en energie in balans moeten zijn om optimaal te presteren. Vandaar dat wij met veel specialisten werken. Zo kunnen wij voor iedereen maatwerk leveren. Dit alles doen wij al 30 jaar lang. Ervaring ontbreekt dus ook zeker niet. 

Wat jouw doel ook is; Energize your Goals! 

Je eerste afspraak

Een intake bestaat uit een gesprek (anamnese) en een bewegingsonderzoek. Het doel van de intake is het helder krijgen van de klacht en het in kaart brengen van herstelmogelijkheden. In samenspraak met de fysiotherapeut stel je een behandelplan op. Een intake fysiotherapie duurt 40 minuten. 

Je zorgverzekering

Fysiotherapie zit voor een deel in het basispakket van je zorgverzekering. Wat je vergoedt krijgt is afhankelijk van je leeftijd en reden waarom je fysiotherapie krijgt. Je kunt je aanvullend verzekeren voor fysiotherapie. Het is een van de meest gekozen dekkingen. Declaraties verlopen via je zorgverzekering. Controleer je polis om in te zien hoeveel behandelingen je vergoed krijgt. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig. Bekijk hier de vergoedingen per verzekeraar

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download