Programma's bij Fysiomed Health Club

Wil je garantie op succes? Dan zijn onze Health Club Programma’s wat voor jou! Gewicht verliezen, sportspecifieke doelen of je algehele leefstijl verbeteren? Onze Health Club biedt zowel individuele als gezamelijke programma’s in kleine groep. Ideaal voor iedereen die echt een commitment aan wilt gaan en vastberaden is zijn/haar doel te behalen. Onder intensieve begeleiding van verschillende Fysiomed professionals zorgen we samen voor resultaat. Wij helpen je graag in onze Fysiomed Health Club in Amsterdam Zuid!

Wat zijn Health Club programma's?

Een Health Club programma is een intensief traject met een bepaald doel voor ogen. Kies je ervoor om een bepaald programma te starten, dan zetten we letterlijk alles op alles om samen jouw doel te behalen. Geef jij ons jouw commitment en volg je de stappen in ons programma, dan garanderen we dat we samen jouw doel behalen.

Wil je liever meer vrijheid en zelf bepalen hoe jouw Health Club traject eruit ziet? Dan zijn onze Health Club credits wellicht meer iets voor jou.

Waarom zijn onze programma's geschikt voor jou?

We weten dat het behalen van een gezondheids- of prestatiedoel niet altijd eenvoudig is. Vaak heb je grootse plannen die goed starten, maar na verloop van tijd minder vlot verlopen. Je motivatie verdwijnt, krijgt een blessure, hebt minder tijd en/of ziet niet (snel genoeg) het gewenste resultaat. Net voor deze mensen hebben wij de Fysiomed Health Club programma’s in het leven geroepen.

Je kiest een programma en gaat een commitment aan met onze Health Club professionals. Samen starten we een intensief traject, waarbij we jou persoonlijk begeleiden naar jouw doel. Wij hebben alle professionals onder één dak om ervoor te zorgen dat je onder onze begeleiding jouw doel wél behaalt.

Huidige programma's

Postnataal Trainingsprogramma

Menopauze Leefstijlprogramma

Anti Burn-Out Leefstijlprogramma

Anti-Stress Leefstijlprogramma

Jongeren Voedingsprogramma

Triatlon Voedingsprogramma

Voetbal Voedingsprogramma

Spiergroei Voedingsprogramma

Marathon Voedingsprogramma

PRO Fit Programma

Amsterdam Marathon Progamma – VOL

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media