Personal Group Training

Personal Group Training is net zoals Personal Training, maar dan in een kleine groep gelijkgestemden van maximaal 6 personen. Alle trainingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van een specifieke doelgroep. Dezelfde kwaliteit trainingen die je van ons gewend bent, maar dan samen. Want samen sporten is nóg leuker dan alleen!

De Fysiomed Health Club bevindt zich op de volgende locaties:

Wat is Personal Group Training?

Personal Group Training is Personal Training in kleine groep. Niet te verwarren met een groepstraining bij de plaatselijke sportschool.

Voorafgaand aan de eerste training zal altijd een korte persoonlijke intake plaatsvinden. Alleen op deze manier kunnen de trainingen waar mogelijk aangepast worden aan jouw persoonijke noden en wensen.

Het is voor ons belangrijk dat de kwaliteit van trainingen behouden blijft. Daarom zijn de groepen beperkt tot maximaal 6 personen en worden de groepen onderverdeeld in doelgroep.

Momenteel kan je bij ons terecht voor de volgende Personal Group Training:

  • Personal Group Training voor Senioren: trainingen speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen van 60+ die hun gezondheid en welzijn willen behouden/verbeteren
  • Personal Group Training voor Vrouwen in de Menopauze: trainingen specifiek afgestemd op de behoeften en uitdagingen van vrouwen in deze moeilijke fase van hun leven
  • Personal Group Training Post- en Prenataal: training speciaal voor vrouwen tijdens en na de zwangerschap

 

Personal Group Training kost 15 euro per training, met een minimum aankoop van 4 credits. Deelnemen kan alleen na een persoonlijk intake met één van onze professionals. Heb je interesse? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Waarom is Personal Group Training geschikt voor jou?

Personal Group Training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag wil sporten, maar:

  • liever niet alleen sport
  • geen budget heeft voor personal training
  • wil sporten onder de begeleiding van een professional
  • liever niet in de drukte van een grote groepsles belandt
  • graag persoonlijk feedback ontvangt op oefeningen en leefstijl

 

Personal Group Training voor mannen en vrouwen van 60+

Sporten en bewegen verbetert de gezondheid en het welzijn van ouderen. Je vermindert het risico op chronische ziekten, verbetert de mobiliteit en behoudt de spierkracht en balans.

Door de persoonlijke begeleiding en aandacht van een Fysiomed professional kunnen eventuele blessures worden voorkomen en kunnen de oefeningen worden aangepast aan de individuele behoeften en mogelijkheden van de deelnemers. Daarnaast zorgt het trainen in groepsverband voor motivatie, sociale interactie en plezier, wat bijdraagt aan het behoud van een actieve en gezonde levensstijl.

 

Personal Group Training voor vrouwen in de menopauze

De trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften en uitdagingen van vrouwen in deze fase van hun leven. Het kan helpen om de fysieke en mentale klachten die vaak gepaard gaan met de menopauze te verminderen, zoals gewichtstoename, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Daarnaast kan het bijdragen aan het behouden van spiermassa, botdichtheid en algemene fitheid, wat essentieel is voor de gezondheid en welzijn van vrouwen tijdens en na de menopauze.

 

Personal Group Training voor vrouwen in tijdens en na de zwangerschap (post- en prenataal)

Ben je op zoek naar een veilige en effectieve manier om tijdens en na je zwangerschap in vorm te blijven? Dan is onze personal group training precies wat je nodig hebt! Onze professionele trainers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen tijdens deze bijzondere periode in hun leven.

Met onze personal group training krijg je de individuele aandacht die je nodig hebt, terwijl je samen traint met gelijkgestemde vrouwen. Onze trainers zorgen ervoor dat de oefeningen geschikt zijn voor jouw specifieke behoeften en zorgen voor een veilige en effectieve workout. Of je nu fit wilt blijven tijdens je zwangerschap of weer in vorm wilt komen na de bevalling, onze personal group training is de perfecte oplossing. Neem vandaag nog contact op, plan een eerste kort gesprek en ontdek de voordelen van onze begeleiding!

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media