Fysiomed Sport Medisch Centrum Podotherapie

Maximize your performance

Jij leeft voor je prestaties.
Die wil je overtreffen.
Na een blessure wil je er sterker uitkomen.

Zonder blessure wil je mogelijkheden stretchen, elk detail telt. Grenzen zijn er om maximaal verlegd te worden, zo zit je in elkaar. En dat doet soms pijn, je kent het wel, maar de beloning is jouw motivatie. Wij supporten jou in jouw missie, en daar gaan we ver in, doe ons maar pijn.

Eis meer van jezelf, eis meer van ons.
Ook wij houden van topsport.

Ons Topsport Centrum

Fysiomed is gespecialiseerd in het begeleiden van topsporters. Wij hebben menig topsporter begeleid bij hun revalidatie of geholpen bij het verbeteren van hun performance en/of om deze te perfectioneren. Denk bijvoorbeeld aan Christian Eriksen, Edwin van de Sar en Matthijs de Ligt. Hiernaast begeleiden we aanstormend talent en zorgen we ervoor dat zij het beste uit zichzelf kunnen halen op een verantwoorde manier.

Treatment
Testing
Training

Onze werkwijze

Binnen ieder stadium doorloop je de 3 T’s: Treatment-Testing-Training. Wanneer je aan het revalideren bent van een blessure zijn de 3 T’s anders ingedeeld dan wanneer je je in een performance stadium bevindt. In ieder stadium worden de specialisten toegevoegd die ondersteunend zijn voor je revalidatie of performance proces.

Onze specialismen

Fysiotherapie

Hoogtetraining

Orthomanuele geneeskunde

Osteopathie

Performance Training

Podotherapie

Sportgeneeskunde

Veldtraining

Voeding

Onze topsportstaf

We hebben fysiotherapeuten, orthomanuele artsen, sportartsen, voedingsdeskundigen, (sport)psychologen, personal trainers en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Onze belangrijkste partners

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download