Personal training bij Fysiomed

Iedereen heeft andere uitdagingen en doelen in het leven. Wij geloven niet in één aanpak om doelen te behalen. Personal training op maat is de uitkomst wanneer jij hulp nodig hebt bij het behalen van jouw persoonlijke doelen. Of dat nu gaat om verbeteren van je hardlooptijden, herstellen na een blessure of preventief spierversterkende oefeningen doen. Onze gespecialiseerde personal trainers helpen jou graag met personal training in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Personal Training bij Fysiomed GYM

Wat is personal training?

Personal training is één op één begeleiden door een personal trainer die geselecteerd wordt op basis van jouw behoeftes. We willen je de best mogelijke begeleiding geven, wat jouw hulpvraag ook is. Een leefstijl personal trainer streeft samen met jou naar gewichtsverlies en krachtopbouw, terwijl een sportspecifieke personal trainer ervoor zorgt dat jij jouw sportieve doelen behaalt. Een medisch personal trainer is het verlengstuk van jouw fysiotherapeut en een preventie personal trainer zal ervoor zorgen dat jij zorgeloos en pijnvrij door het leven kunt blijven dansen.

Wij geloven in de kracht van minimaal één keer per week personal training. Door iedere week persoonlijke begeleiding te krijgen, blijf je gemotiveerd en kunnen jouw doelen behaald worden. De trainer kan al jouw fitheidsvragen beantwoorden en je tips geven om jezelf op de rit te houden. Daarnaast zorgt de trainer ervoor dat jij de oefeningen correct uitvoert. Dit voorkomt nare blessures en zorgt ervoor dat jij het maximale uit je training kunt halen!

Je kiest een personal trainer die bij jou past en een strippenkaart van 4, 8 of 16 Health Club credits. Naast personal training kunnen deze Health  Club credits ook gebruikt worden voor onze andere leefstijlproducten. Aan jou de keuze hoe je de credits intzet. Uit onze ervaring blijkt dat de best resultaten behaald worden wanneer personal training gecombineerd wordt met leefstijlcoaching en voedingsadvies.

Personal Training bij Fysiomed is altijd inclusief uitgebreide intake, nulmeting, InBody lichaamsanalyse en vrij gebruik van onze Fysiomed Gym. Alle tests zullen met regelmaat herhaald worden om progressie te meten.

personal training bij Fysiomed amsterdam

Waarom is personal training geschikt voor jou?

Wil jij professionele en persoonlijke hulp bij het behalen van je fysieke doelen? Dan zit je bij ons goed. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters en ieder ander die naar de beste begeleiding verlangt. Omdat ieder lichaam even belangrijk is, willen we deze begeleiding toegankelijk houden voor iedereen. Onze Fysiomed-familie staat te popelen om je te helpen, zodat jij weer helemaal in balans komt en je prestaties optimaliseert.

Wij kunnen je hulp bieden bij:

  • Energieker worden
  • Blessurepreventie
  • Meer zelfvertrouwen krijgen
  • Pijnvrij bewegen
  • Zichtbare resultaten behalen
  • Fitter worden
  • Ultieme sportprestaties behalen

 

Het enige wat we van jou verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag. Let’s do this!

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken. Kom langs in Amsterdam Zuid!

Volg ons op social media

File download