Sportpsychologie

​Je mentale kracht hangt zowel af van wat er binnen in jou omgaat als van wat er van buitenaf op je afkomt. Wij trainen sporters op het mentale vlak daarom altijd in samenhang met wie jij bent (persoonlijkheid), de omgeving waarin je je beweegt (coach, familie, andere sporters), de situatie waarin je wilt presteren (wedstrijden, piekmomenten) en jouw persoonlijke ambities als sporter (wensen). Onze sportpsychologen maken een betere sporter van je. Wij helpen je graag met sportpsychologie in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Sportpsychologie is beschikbaar op de volgende locaties:

Wat is sportpsychologie?

Wij bieden sportpsychologie in verschillende vormen:

  • Offline mentale training: in deze gesprekken trainen we je geest. We hebben het over gedachten, concentratie en wedstrijdvoorbereiding. Over momenten waarop het niet ging zoals je wilde en over momenten waarop je fantastisch in je vel zat. Je zult leren dat je als sporter controle hebt over je prestatie.
  • Online mentale training: de wetenschap laat zien dat je mentale vaardigheden het best kunt inslijpen door deze tegelijkertijd offline en online te trainen. Je kunt deze trainingen van PRESTUM.NL gewoon thuis of op het trainingsveld uitvoeren. Zo leer je sneller en word je mentaal nog sterker.
  • Naast individuele begeleiding verzorgen we trainingen, lezingen en workshops bij clubs en bedrijven.

Is sportpsychologie geschikt voor jou?

Sportpsychologie is nuttig voor alle sporters en topsporters die het allerbeste uit zichzelf willen halen.

Je eerste afspraak

Je kunt binnen een week een afspraak maken. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je vraagstelling, werkwijze en mogelijkheden.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media