Fysiomed in Amsterdam Zuid

Onze locatie in Amsterdam Zuid is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer. Het mooie pand huisvest meer dan 60 specialisten die multi-disciplinair met elkaar samenwerken. Fysiotherapeuten, bewegingswetenschappers, sportartsen, podotheurapeuten, (performance) trainers, manueel therapeuten, (top)sportfysiotherapeuten en nog veel meer. 

Aanwezig bij Fysiomed in Amsterdam Zuid

Test Center

Sport Medisch Centrum

De gym van de Fysiomed Health Club

Health Club

Topsport

Health club programma’s

Workshops

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media