Tarieven Sport Medisch Centrum

Tarieven Sport Medisch Centrum

Je gezondheid is kostbaar. Maar voordat je ergens aan begint, wil je natuurlijk weten wat het kost. Daarom hieronder een handig overzicht. Check ook meteen even wat jouw zorgpolis wel of niet dekt in ons overzicht.

Fysiotherapie

Heb jij last van een blessure? We zijn er voor je! Sinds 1993 werken wij met verschillende doelgroepen, waaronder topsporters, dus van ons kunt je kwaliteit verwachten. Wij zijn er om jou de beste revalidatie te bieden. Zodat jij je kunt concentreren op de dingen waar je van houdt. In de onderstaande tabel vind je de tarieven van fysiotherapie voor 2023 bij Fysiomed in Amsterdam.

Type afspraakPrijs per behandeling
Intake € 54,00
Behandeling€ 43,00
Chronische klachten€ 43,00
Dry needling€ 43,00
Echo € 43,00
EPTE € 43,00
Shockwave€ 43,00
Therapie bij niet-aangeboren hersenletsel€ 43,00

Manueel therapie

BehandelingPrijs per behandeling
Screening & intake€ 65,00
Behandeling€ 54,00

Rehab Fitness

Train je tijdens je revalidatie ook in de GYM? Dan heb je een Rehab Fitness abonnement nodig. Fysiomed combineert drie principes: ‘Treatment, Testing & Training’. Trainen aanvullend op behandelen is essentieel voor een duurzame en effectieve revalidatie. Voor een revalidatie van topsport niveau heb je naast professionele begeleiding ook een gym van topkwaliteit nodig. Deze gym is enkel toegankelijk voor cliënten die onder begeleiding van een fysiotherapeut, personal trainer of specialist trainen. 

Product*Prijs per maand
Rehab 3 maanden€45,00
Rehab 6 maanden€42,50
Rehab 9 maanden€40,00
Rehab 12 maanden€37,50
Rehab Kids 1 maand€15,00
Rehab Strippenkaart - 5 keer€40,00
Rehab Strippenkaart - 10 keer€70,00

Arbeidsre-integratie

BehandelingPrijs per behandeling
Arbeidsre-integratiePrijs op aanvraag
Preventie arbeidsverzuimPrijs op aanvraag
CoachingPrijs op aanvraag

Musculosketale geneeskunde Orthomanuele geneeskunde

BehandelingPrijs per behandeling
Intake€ 130,00
Behandeling€ 100,00

Mensendieck Bekken-oefentherapie

BehandelingPrijs per behandeling
Intake€ 60,00
Behandeling€ 47,00
Intake aan huis€ 65,00
Behandeling aan huis€ 54,00

Mensendieck Oefentherapie

BehandelingPrijs per behandeling
Intake€ 55,00
Behandeling€ 40,00
Intake aan huis€ 62,50
Behandeling aan huis€ 48,00

Osteopathie Frits Hoekman

BehandelingPrijs per behandeling
Intake€ 79,00
Behandeling€ 79,00
Lang consult€ 130,00

Medische pedicure

BehandelingPrijs per behandeling
Behandeling€ 47,00

Podotherapie

BehandelingPrijs per behandeling
Eerste onderzoek€ 99,50
Behandeling€ 55,00
Jaarlijkse controle€ 66,00
Zolen€ 145,00
Sportblok+€ 15,00
Extra paar zolen (binnen 3 maanden)€ 125,00
Eerste onderzoek + zolen + controle€ 299,50
Jaarlijkse controle + zolen€ 211,00
Run 3D analyse silver€ 170,00
Run 3D analyse Gold€ 290,00
Gait retraining 1 sessie€80,00
Gait retraining 5 sessie€375,00

Sportgeneeskunde

De tarieven van ‘Sportgeneeskunde’ zijn de te vinden op de website van Jessica Gal

BehandelingPrijs per behandeling
Sportmedische OnderzoekenZie: https://jessicagal.nl/
BehandelingenZie: https://jessicagal.nl/

Sportpsychologie

BehandelingPrijs per behandeling
Behandeling€ 99,00

Voedingskunde & Sportdiëtiek

BehandelingPrijs per behandeling
Intake€ 150,00
Intake + persoonllijk voedingsschema€ 165,00
Afslanken (kort traject)€ 330,00
Afslanken (lang traject)€ 610,00
Afslanken follow-up (5 consulten)€ 250,00
Sportvoedingsadvies (kort traject)€ 345,00
Sportvoedingsadvies (topsport-traject)€ 625,00

Veelgestelde Vragen

Heb je een vraag die niet in de lijst met veelgestelde vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.
Waarom moet ik voor de Gym betalen, terwijl ik aanvullend verzekerd ben?

Fysiomed gelooft in de kracht van bewegen. Grote kans dus dat jouw fysiotherapeut je niet alleen op de bank zal behandelen, maar ook met jou de Gym in gaat. Op deze manier zal je nog sneller weer helemaal topfit zijn en alles kunnen wat je voordien ook kon (of zelfs nog meer). Iedereen die in onze Gym traint heeft een Gym abonnement of rittenkaart nodig, ook wanneer je samen met de fysiotherapeut in de Gym traint. Schrik dus niet wanneer jouw fysiotherapeut je adviseert om een Gym abonnement of rittenkaart aan te schaffen. Dit zorgt alleen maar voor een beter en sneller herstel! In de meeste gevallen worden de kosten voor het Gym abonnement niet door de verzekering vergoed. De tarieven voor onze Gym vind je hier.

Wat als ik niet kan komen of mijn afspraak vergeten ben?

Wanneer je niet kan komen, is het belangrijk dat je dit 24 uur op voorhand laat weten via mail of telefoon. We proberen dan in eerste instantie je afspraak te verplaatsen en je zo goed mogelijk verder te helpen. Lukt het niet om de afspraak opnieuw in te plannen? Dan kunnen we de afspraak tot 24 uur voor de afspraak kosteloos annuleren. Na deze tijd zijn we genoodzaakt de reeds ingeplande afspraak in rekening te brengen. Je ontvangt dan een Fysiomed factuur van € 35 voor een niet nagekomen afspraak.

Waar kan ik parkeren bij Fysiomed in Amsterdam Zuid?

Op het IJsbaanpad kan je meestal makkelijk parkeren langs de weg. Houd er wel rekening mee dat je hiervoor € 5 per uur betaalt. Fysiomed heeft ook eigen parkeerplaatsen achter het gebouw. Wil je hier gebruik van maken? Kies dan voor een dagkaart van € 6 per dag of een maandabonnement van € 25 per maand. Je kan deze voor of na je bezoek aanschaffen bij onze front office.

Wat neem ik mee naar mijn eerste afspraak?

Word ik tijdens mijn eerste afspraak meteen behandeld?
Hoe kan ik de datum en/of tijd van mijn afspraak wijzigen?
Hoe lang duurt een behandeling fysiotherapie en/of manueel therapie?

De eerste behandeling is de intake, die duurt maximaal 40 minuten. Afhankelijk van het type klacht, zal na de intake onmiddellijk de eerste behandeling plaatsvinden. Een behandeling duurt standaard maximaal 20 minuten. Als je langer dan 2 maanden niet bent geweest en/of bij ons terugkomt met een nieuw blessure- of fitheidsvraagstuk, zal altijd opnieuw een intake plaatsvinden.

Hoe weet ik hoeveel behandelingen door mijn verzekering vergoed worden?

Check voor je een afspraak maakt voor fysiotherapie en/of manueel therapie:
1. Bij welke verzekeringsmaatschappij ben ik verzekerd?
2. Ben ik aanvullend verzekerd voor fysiotherapie en/of manueel therapie?
3. Heeft Fysiomed een contract met deze verzekeringsmaatschappij? Dat check je hier.
We kunnen ook je polis checken tijdens je eerste afspraak, maar van tevoren weten waar je aan toe bent, is het allerbeste. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Met welke verzekeringsmaatschappijen heeft Fysiomed een contract?

Fysiomed heeft contracten met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Dit wil zeggen dat, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor fysio- of manueeltherapie, je bij verschillende verzekeringsmaatschappijen volledig of gedeeltelijk vergoed wordt. Voor een meer gedetailleerd overzicht van alle gecontracteerde verzekeringsmaatschappijen, klik HIER.
Afhankelijk van jouw verzekeringsmaatschappij, worden de facturen rechtstreeks naar de verzekering gestuurd of ontvang je zelf de facturen per mail van Flux (in naam van jouw therapeut bij Fysiomed). Heb je een factuur van Flux ontvangen? Dan dien je deze zelf te voldoen. Vervolgens kun je de facturen declareren bij de vezekeringsmaatschappij en wordt, afhankelijk van jouw verzekering, een gedeelte vergoed. LET OP: bij sommige aanvullende polissen van Z&Z is er geen dekking voor fysiotherapie of manueel therapie.

Heb je voor fysiotherapie een verwijzing nodig?

Nee, je hebt geen verwijzing nodig voor fysiotherapie! Je kunt gewoon bellen naar 020 560 8920 of contact opnemen via het contactformulier om een afspraak te maken. Alle behandelingen fysiotherapie en manueel therapie vinden plaats op het IJsbaanpad 6 in Amsterdam Zuid.

Hoeveel kost een behandeling fysiotherapie en manueel therapie?
Hoeveel kost Personal Training bij Fysiomed in Amsterdam Zuid?

Bij Fysiomed betaal je slechts € 60 per Personal Training sessie van 60 minuten. Aan deze competetieve prijs vind je nergens anders in Amsterdam Zuid dezelfde kwalitatieve training! De trainingen wordt gegeven door ervaren trainers met ieder hun eigen expertise. Na een eerste gesprek kijken we samen welke trainer het best bij jou past. Alle personal trainers werken nauw samen met onze fysiotherapeuten en andere specialisten, die zich in hetzelfde pand bevinden. Wil je afvallen, blessures voorkomen, fitter en energieker worden en/of spiermassa opbouwen? Dit en nog veel meer kan allemaal bij Fysiomed in Amsterdam Zuid. Onze personal trainers zijn er om jouw gezondheidsdoelen te realiseren! Hier zie je de volledige prijslijst.

Waarom ontvang ik een factuur terwijl ik aanvullend verzekerd ben?

Afhankelijk van de zorgverzekering waar je aangesloten bent, gaat de factuur van jouw behandeling rechtstreekt naar de zorgverzekering of naar jou persoonlijk. Heb je zelf een factuur ontvangen? Dan verzoeken we jou deze factuur te betalen, waarna je de factuur geheel of gedeeltelijk kan declareren bij jouw zorgverzekering. Heb je hier verdere vragen over? Neem dan contact op met jouw zorgverzekering.

Krijg ik altijd dezelfde fysiotherapeut en/of manueel therapeut toegewezen?

We begrijpen dat het belangrijk is om je goed te voelen bij jouw behandelaar. Fysiomed zal er dus altijd alles aan doen om jou voor eenzelfde blessure aan dezelfde behandelaar toe te wijzen. Het is echter ook in het belang van je herstel dat er niet te veel tijd tussen de behandelingen zit. Bij ziekte of onverwachte afwezigheid van jouw behandelaar, zal er gekeken worden naar mogelijkheden om je (eenmalig) te verplaatsen naar een collega.

Krijg ik fysiotherapie vergoed uit mijn basisverzekering?

Fysiotherapie zit voor een deel in het basispakket van de zorgverzekering. Dit hangt af van je leeftijd en/of je een aandoening hebt die op de chronische lijst aandoeningen staat. De eerste 9 behandelingen voor jongeren tot 18 jaar worden vergoed. Zijn er meer behandelingen nodig? Dan kan dit eventueel verhoogd worden tot 9 extra behandelingen in overleg met de zorgverzekeraar.
Jongeren met een chronische aandoening krijgen alle behandelingen voor fysiotherapie en oefentherapie vergoed. De chronische aandoening moet dan wel op de lijst met chronische aandoeningen staan. Behandelingen voor personen ouder dan 18 jaar met een chronische code, krijgen fysiotherapie vergoed vanaf de 21ste behandeling. De eerste 20 behandelingen betaal je dus zelf of worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Let wel op dat deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar. Vanaf de 21e behandeling komen de kosten ten laste van de basisverzekering. Belangrijk om te weten: fysiotherapie uit de basisverzekering valt ook onder het wettelijk eigen risico.

Wat als ik niet naar Fysiomed kan komen? Is een huisbezoek mogelijk?

Ja, dat kan. Neem voor de mogelijkheden telefonisch contact met ons op.

Hoe wordt het geregeld met de facturen voor mijn behandelingen?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent of een traject hebt vanuit de basisverzekering, versturen wij de facturen in veel gevallen direct naar je zorgverzekering. Je hoeft hiervoor dus niets te doen. Indien we geen contract hebben met jouw zorgverzekeraar, dien je de factuur zelf te voldoen en kan je deze achteraf declareren bij de zorgverzekeraar. Indien je niet aanvullend verzekerd bent, ontvang je de facturen via de mail (via onze partner Flux).

Hoe kan ik me 24 uur van tevoren afmelden, als mijn afspraak op een maandag of na een feestdag valt?

Dit kan telefonisch op het nummer 020 560 89 20 door het inspreken van de voicemail of per mail naar info@fysiomed.org

Hoe kan ik een afspraak maken bij Fysiomed?

We kunnen je het snelst helpen met het maken van een afspraak wanneer je ons belt op het nummer 020 560 89 20. Lukt het niet om nu te bellen? Dan kun je ook een mail sturen naar info@fysiomed.org of het contactformulier op deze website invullen.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn er om jouw doel te bereiken. Kom langs in Amsterdam Zuid!

Volg ons op social media

File download