Performance Training

​Je mentale kracht hangt zowel af van wat er binnen in jou omgaat als van wat er van buitenaf op je afkomt. Wij trainen sporters op het mentale vlak daarom altijd in samenhang met wie jij bent (persoonlijkheid), de omgeving waarin je je beweegt (coach, familie, andere sporters), de situatie waarin je wilt presteren (wedstrijden, piekmomenten) en jouw persoonlijke ambities als sporter (wensen). Onze sportpsychologen maken een betere sporter van je. Wij helpen je graag met performance personal training in onze praktijk in Amsterdam Zuid!

Performance training is beschikbaar op de volgende locaties:

Wat is Performance Training?

Wij bieden Performance Training op verschillende manieren:

Nationaal

Hier werkt het topsportteam van Fysiomed als geheel samen waar we doelen stellen en bereiken binnen de 4 hoekstenen van performance. Dit kan in elke fase van het seizoen. Onze taak is het creëren van een topsportsysteem voor de atleet, waarin ze worden ondersteund door hun eigen team van specialisten gedurende hun carrière. Wij streven ernaar als team de constante factor te zijn waar atleten van clubs, nationale teams en omgevingen wisselen.

In Amsterdam verlenen we toegang tot alle benodigde faciliteiten binnen ons High Performance Center. Hier wordt exclusief met topsporters gewerkt en wordt een veilige, professionele omgeving gecreëerd, zodat atleten maximaal en gefocust aan hun individuele doelstellingen werken.

Internationaal

Onze performance personal training service is niet beperkt tot het HPC in Amsterdam. Ook begeleiden wij internationaal spelers met dezelfde kwaliteit. Er wordt op basis van een individueel plan en periodisering een jaarkalender gemaakt waarin contactmomenten voor treatment-testing-training gedurende en buiten het seizoen worden gepland. Indien gewenst in samenwerking met de technische/medische/fysieke staf op de club. Uiteraard heeft de sporter ook de beschikking tot de overige specialisten van Fysiomed, welke ook op locatie ingezet kunnen worden.

Daarnaast kunnen wij ook een privégym en overige middelen leveren in samenwerking met onze partners om zo bij de atleet thuis een mini-HPC te bouwen indien gewenst.

Is Performance Training iets voor jou?

 Bij Fysiomed staan we voor  het behalen van de beste performance. Onze therapeuten en specialisten doen er alles aan om jou in de beste vorm van je leven te krijgen. Ze gaan aan de slag met een op maat gemaakt programma en zorgen ervoor dat jij steeds weer beter zal presteren. Heb je het gevoel dat je een ‘glazen plafond’ hebt bereikt binnen jouw sport? Laat ons dan helpen om deze te doorbreken!

Je eerste afspraak

Je kunt binnen een week een afspraak maken. Tijdens het eerste gesprek bespreken we je vraagstelling, werkwijze en mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Fysiotherapie, Personal Training, (top)Sport Performance Training, Manueel Therapie, het kan allemaal in ons sport medisch centrum in Amsterdam Zuid of Weesp. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt om te presteren.

Direct contact

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Gewenste locatieverplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media