Arbeidsre-integratie

De balans tussen werk en gezin ons soms moeilijk te bewaken. Vooral wanneer mensen lang niet in balans zijn, kan dit problemen als een burn-out opleveren. Om weer in balans te komen, is altijd verandering nodig. Welke veranderingen dat precies moeten zijn, verschilt per persoon. Onze arbeidsre-integratiespecialist helpt mensen daarbij.

Duurzame arbeidsre-integratie

Onze arbeidsre-integratiespecialist ondersteunt jou en je werkgever bij arbeidsre-integratie en de preventie van arbeidsverzuim. Doel is altijd: duurzame re-integratie. Of dreigende uitval voorkomen. Daarbij passen we training en coaching toe. De trainingen hebben zowel een mentale als fysieke dimensie en worden individueel, in groepsverband of in een combinatie van beiden gegeven.

Arbeidsre-integratie na een burn-out

Onze specialisten kunnen ook helpen wanneer mensen langere tijd uit het arbeidsproces zijn gevallen of die dat dreigen te gaan doen, bijvoorbeeld als gevolg van een burn-out, lichamelijke klachten zoals RSI en lage rugklachten of na de behandeling van kanker.

Met onze arbeidsre-integratiespecialist kan je ook terecht met vraagstukken als: hoe creëer ik een goede ‘work-life’-balance (oftewel: hoe houd ik alle ballen in de lucht en blijf ik genieten?), hoe verbeter ik mijn communicatie op de werkvloer, hoe wil ik me persoonlijk ontwikkelen, waar sta ik nu, waar wil ik heen en wat belemmert mij?

Je eerste afspraak

De intake bestaat uit drie onderdelen: een kennismakingsgesprek, een lichamelijk onderzoek en screening uitgevoerd door een fysiotherapeut. Hiernaast wordt een fysiek belastbaarheidsonderzoek uitgevoerd door een arbeidsonderzoeker. De onderzoeken duren elk ongeveer een uur. Uiterlijk een week daarna wordt een advies uitgebracht, waarbij we een plan opstellen voor de zorg die we denken dat je nodig hebt. Hier hoort ook een offerte bij. Het offerte- en facturatieproces verloopt via je werkgever. Het is ook mogelijk deze trajecten particulier te volgen.

Maak een afspraak

Wij zijn er om jou te helpen. Plan een intake in om erachter te komen wat jij nodig hebt.

Neem contact op

020 56 08 920
  • Ma - do 07:00 - 22:00
  • Vrij 07:00 - 20:00
  • Za - zo 09:00 - 17:00
info@fysiomed.org IJsbaanpad 6 1076 CV Amsterdam Zuid

Heb je een vraag? Wij geven graag het antwoord.

Optioneel
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen-  als buitenland. Kom langs in Amsterdam!

Volg ons op social media

File download