Health club voor bedrijven

Wij weten als geen ander dat vitale medewerkers de basis zijn voor optimale prestaties. Vitale medewerkers zijn productiever, verzuimen minder, werken beter samen, zijn gelukkiger en leveren meer resultaat. Met de Health Club als gezondheidspartner voor jouw organisatie, zorgen wij samen voor preventie, training, teambuilding, stress-coaching en voedingsadvies. Wanneer deze pijlers in balans zijn, zijn jouw collega’s of medewerkers klaar om optimale prestaties te leveren! 

Onze werkwijze

Bij het specialisme vitaliteitscoaching voor bedrijven bij Fysiomed doorloop je de drie T’s: Treatment, Testing en Training. Waarbij Treatment in het teken staat van preventie. Blessures staan optimale prestaties in de weg. Daar helpen onze fysiotherapeuten bij. De T van Testing is voor het inzichtelijk krijgen van resultaten. Daar helpt ons Test Center bij. Dan hebben we nog de T van Training. Beweging en ontwikkeling is essentieel om optimale resultaten te halen. In samenwerking met de beste personal trainers komen jullie tot het beste resultaat. Of het nu gaan om 1 op 1 begeleiding of small group training. Waar nodig springt de diëtist bij om voedingsadvies te geven. In privésetting of in de vorm van een workshop voor het hele team. Wil je het hele pakket voor jouw werknemers? Dan zorgt onze vitaliteitscoach ervoor dat iedereen zich steeds lekker in z’n vel voelt en burn-outs voorkomen worden.

Onze health specialisten

We hebben personal trainers, leefstijlcoaches, voedingsdeskundigen en nog veel meer specialisten in huis. Ons doel: jou beter laten presteren!

Wat is Health Club voor Bedrijven?

De Fysiomed Health Club is dé gezondheidspartner voor jouw bedrijf. Wij begeleiden jouw werknemers op vlak van voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Wanneer deze pijlers in balans zijn. zijn jouw medewerkers klaar om optimale prestaties te leveren!

Alle Fysiomed professionals werken samen om jouw team topfit te maken. Denk hierbij aan (blessure)preventie, burn-out coaching, small group training, workshops op maat en persoonlijk advies.

Of je nu kiest voor een persoonlijk vitaliteitsplan per werknemer, extra fysiotherapiesessies of een wekelijkse small group training. Onze Fysiomed progressionals werken steeds toe naar de beste versie van jouw medewerker. Dat alles met één doel; de vitaliteit van jouw medewerkers verbeteren waardoor ze meer kunnen genieten van wat het leven te bieden heeft! Om vervolgens optimaal te kunnen presteren op je werk, thuis en op de sportvelden.

 

Voordelen van Vitaliteitscoaching

Het verbeteren van de vitaliteit van je medewerkers heeft vele voordelen.

  • Energieke medewerkers door verbetering van eet-, slaap en bewegingspatronen
  • Collega’s met meer zelfvertrouwen omdat ze lekkerder in je vel zit
  • Medewerkers met een fitte uitstraling
  • Minder verzuim door een verbeterde vitaliteit
  • Voorkomen van burn-out en (langdurige) ziekte
  • Medewerkers die meer genieten van het leven
  • Teambuilding zorgt voor een betere samenwerking en een prettige werksfeer.
  • Optimale prestaties behalen in het dagelijks leven, zowel op werk als thuis.

Het enige wat we van iedereen verlangen is een goede dosis motivatie en dan kunnen we samen aan de slag. Let’s do this!

Benieuw naar de mogelijkheden?

Één gezondheidspartner met verschillende disciplines. Wat wil jij graag aanbieden aan jouw werknemers? Een wekelijkse Small Group Training, persoonlijk voedingsadvies, gezellige workshops op maat, (burn-out) coaching of liever het volledige pakket inclusief fysiotherapie? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ma – do

07:00 – 22:00

Vr

07:00 – 20:00

Za – zo

09:00 – 17:00

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Welke diensten heb je interesse in?(Vereist)
Naam contactpersoon(Vereist)

Energize your goals

Wij zijn Fysiomed uit Amsterdam Zuid, wij zijn er voor iedereen. Voor iedereen die zijn prestaties wil optimaliseren en voor iedereen die zijn prestaties wil maximaliseren. Haal je alles uit jezelf, of eis je alles van jezelf. Dat is het verschil tussen sport en topsport. Wij zijn topsporters in tijden van revalidatie en prestatie. Zowel in het binnen- als buitenland. Kom langs in Amsterdam Zuid of Weesp!

Volg ons op sociale media